Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 26 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Island NL-kijkers hebben allemaal dezelfde klacht over aflevering 13

Love Island NL is alweer twee weken bezig en er is tot nu toe ontzettend veel gebeurd. Fans hebben op Twitter namelijk genoeg te melden over het derde seizoen en nu is het weer raak. Kijkers gaan namelijk massaal naar Twitter om te klagen over de 13de aflevering van Love Island NL en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Kijkers zijn niet blij.

Love Island NL

Zoals elk jaar is het ook tijdens de zomer van 2022 weer tijd om de liefde te vinden. Dit doen 12 singles in Love Island NL – een plek waar ze weken in een villa zitten en met verschillende mensen gaan daten. De gelukkige singles die dit jaar meedoen zijn: Sunita, Amandine, Tene, Manon, Kimbery, Fé, Gideon, Mehti, Merijn, Lennert, Marvin en Jules.

Nu het programma alweer even bezig is hebben we al afscheid moeten nemen van verschillende eilanders. Gelukkig zijn er voor de eilanders die weg zijn gestemd ook nieuwe gezichten bij in de villa gekomen. Die lijken bij kijkers goed in de smaak te vallen, maar toen gebeurde er iets vreselijks in aflevering 13. Een eilander die nog maar net in de villa was aangekomen mocht namelijk alweer zijn spullen pakken en daar zijn kijkers het totaal niet mee eens.

love island twitter fans cas instagram uitspraak
Love Island Videoland

Twitter

Fans zijn dan ook massaal naar Twitter gegaan met hun klacht en ze zeggen allemaal hetzelfde. Zo schrijft een fan: “Welkom bij Love Island! Als nieuwkommer krijg je gemiddeld 16 uur de tijd om je ware liefde te vinden! Lukt dat niet, trappen we je naar huis!! Meld je nu aan voor dé kans op liefde 💀🤡 #loveislandNL”

Andere fans schrijven: “#loveislandNL zo oneerlijk dat sayed weg is, hij was er 1 dag. Breng hem terug hij verdient nog een kans”, “Ayo love island beste zorgen jullie ervoor dat sayed weer terugkomt??? Wat is dit???? #loveislandNL” en “En WTF weer een rare keuze van dit programma. Sayed totaal geen kans gehad. Net als Rick.. #loveislandNL.”