Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 9 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Love Island heeft een eigen ‘kantoorhond’ en je kunt ‘m volgen op Instagram

Wij vinden het fenomeen van de office dog (kantoorhond op z’n Hollands) geweldig. De hele dag lekker knuffelen met zo’n trouwe viervoeter, wat extra rondjes wandelen in de pauze en je hebt de hele dag wat leuks om naar te kijken. Dat je nog moet werken nemen we maar even voor lief. Zelfs Love Island heeft een kantoorhond en wij zijn jaloers! Je kunt ‘m zelfs volgen op Instagram.

Bennie de Love Island-hond

Het baasje van Bennie is programmamaker en werkt aan dit seizoen van Love Island. Het is al niet verkeerd dat je voor je werk naar Gran Canaria mag reizen om daar een aantal weken te vertoeven, maar dat je dit ook nog eens kunt doen samen met je hond lijkt ons helemaal het einde. Bennie zat eind juni dan ook in het vliegtuig, op weg naar de welbekende villa.

Eenmaal aangekomen maakt Bennie het zich wel heel erg comfortabel. Hij doet dan ook graag of hij gaat herkoppelen – maar dan wel het liefst met zijn baasje.

Ook Bennie heeft wat harten sneller laten kloppen tijdens de Brandweerman-challenge. Tene gooide haar knuffelkat weg, wij kunnen ons voorstellen dat Bennie ‘m weer uit de bosjes heeft gevist.

En last but not least: Bennie mag ook nog eens knuffelen met de ultra knappe presenatrice.. Holly Brood! En wat zien we daar nou.. een cheeky little kiss?! Laat Soy het maar niet zien.

Love Island ruzie

‘T is niet altijd alleen maar love and peace op Love Island.. Dat bewijzen Gideon en Tene maar weer. De bom barstte pas echt toen Tene tijdens een challenge een knuffelkatje weggooide. Gideon vond het respectloos dat Tene de kat zo maar weggooide en vertelde Tene daarna nooit meer een opdracht met haar te willen doen.

Sneren uitdelen

Maar waarom zat die irritatie zo hoog? “Het gaat over meer, dat katje was de druppel. Gewoon wrijving, frictie, opmerkingen constant…”, vertelt Gideon aan RUMAG. Tene schoot gelijk in de verdediging: “Constant? Niet altijd hoor. Ik deed gewoon hoe ik normaal gesproken ben. Mensen in het huis weten wat voor type dame ik ben en hij heeft het blijkbaar gewoon verkeerd opgevat.”

6 vieze dingen die elk meisje gegarandeerd doet (en ja, jij ook)