Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 22 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans hebben allemaal dezelfde klacht over de Netflix-film ‘The Next 365 Days’

Het is eindelijk zover: het derde deel van de Netflix-film ‘365 Days’, genaamd ‘The Next 365 Days’ staat online. Fans hoefden niet lang te wachten op deze film, want het tweede deel verscheen 27 april 2022 nog op Netflix. Nu de nieuwste editie van de Netflix-film op het platform staat zijn fans natuurlijk direct begonnen met bingen, maar ze lijken niet echt onder de indruk.

Fans gaan namelijk massaal met dezelfde klacht naar Twitter.

‘The Next 365 Days’

Toen in 2020 de Netflix-film ‘365 Days’ verscheen, begonnen fans de film massaal te kijken. Deze film is namelijk niet alleen super sexy, maar vervulde ook de wildste fantasieën van vrouwen. Hierdoor werd de film binnen no-time een mega grote hit. Helaas moesten fans wel even wachten op een vervolg, want het tweede deel van de film verscheen pas in 2022.

Gelukkig was het wachten op het derde deel een stuk minder lang, want dit duurde maar 4 maanden. En het nieuwe deel gaat precies verder waar film twee eindigde, dus je komt er direct achter of Laura het overleeft nadat ze is neergeschoten. 19 augustus verscheen het derde deel van de film-serie en kijkers zeggen nu al allemaal hetzelfde over de film op Twitter.

Reacties

Fans lijken namelijk helemaal niet blij te zijn met de nieuwe film ‘The Next 365 Days’ en dit laten ze duidelijk weten op Twitter. Zo schrijft een kijker: “Ik kijk naar The Next #365days terwijl ik weet dat het niets anders is dan middelmatige seks en muziek elke 30 seconden!”

Andere kijkers schrijven: “The Next 365 Days was zo teleurstellend. Te veel gespeelde nummers, onnodige droomseksscènes, niet veel uitleg van de afgelopen twee films, en het einde was verschrikkelijk”, “viel er weer voor en keek naar de nieuwe 365 dagen en nu ben ik boos … JE VERTELT MIJ DAT DEZE BITCH NOG STEEDS NIET BESLIST. Ik kijk niet naar de volgende film frfr” en “Ik heb net ‘The Next 365 Days’ gekeken, vraag me niet waarom, ik verveelde me dood. Maar christus, dat einde irriteerde me mateloos. Vertel me alsjeblieft niet dat ze een 4e maken alleen voor haar om te beslissen over Massimo of Nacho? 😂 #365Days #TheNext365Days.”