Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 22 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Holland’s Next Top Model keert terug en wordt gepresenteerd door een oud-winnares

Zat jij vroeger ook altijd aan de buis gekluisterd als er weer een nieuwe aflevering van Holland’s Next Top Model verscheen? Dan ben je niet de enige. Of wilde jij misschien zelfs wel meedoen? Dan was je ook lang niet de enige, want tijdens de eerste ronde waren er altijd honderden meiden aanwezig met dezelfde droom: model worden. Natuurlijk was er altijd maar een winnaar en één van deze lucky girls neemt het stokje over van Anna Nooshin en presenteert het programma nu zelf.

WOW.

Holland’s Next Top Model

Heb jij het programma ook zo gemist? Da’s niet zo gek, want het laatste seizoen vond namelijk alweer plaats in 2019. Juist, nog vóór alle corona-ellende. In de laatste edities mochten zowel meiden als jongens meedoen. Dat hebben de dames geweten, want de laatste twee winnaars waren mannen.

Ook Loiza Lamers deed mee in 2015 en zij won dit programma zelfs. Haar grote ‘onthulling’ zorgde toen voor veel verbazing bij juryleden, medekandidaten én alle kijkers. Loiza vertelde in het programma dat ze transgender is en dat ze juist heel erg trots is op zichzelf. De blonde schone won alle harten en was simpelweg het beste model van het seizoen. Loiza heeft daarna niet stilgezeten.. want ze heeft een documentaire gefilmd, een boek geschreven en ook presenteerde ze realityprogramma Singletown.

Loiza Lamers heeft een nieuwe liefde en laat haar vriend op Instagram zien

HNTM X LOIZA

Nu mag ze nóg een klus op haar cv zetten.. want ze gaat het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model nu helemaal zelf presenteren! Dat laat ze weten in een Instagram-post:

“In 2015 won ik Hollands next topmodel en nu, 7 jaar later, op deze dag, mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik de nieuwe presentatrice van HNTM ben.
Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots!
Bedankt voor het vertrouwen en de kans LET’S DO THIS ❤️”

Het dertiende seizoen van Holland’s Next Top Model zal waarschijnlijk komend najaar te zien zijn. Helaas weten we nog niet zo veel extra details, maar we houden jullie op de hoogte.

Loiza Lamers heeft een nieuwe liefde en laat haar vriend op Instagram zien