Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 21 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Videoland deelt teaser van ‘Temptation Island: Love or Leave’ en die belooft véél drama

Vorige week werden de koppels van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave al bekendgemaakt. Eerder deze week leerden we ook de vrijgezelle dames al een beetje kennen. En gister werden ook de single mannen aan ons voorgesteld. Daar blijft het niet bij, want Videoland deelde zojuist een teaser van het nieuwe seizoen.

En die belooft veel drama!

Temptation Island concept

In ‘Temptation Island: Love or Leave’ geven koppels elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als vrijgezel het avontuur aan. In de villa’s komen ze singles tegen die op zoek zijn naar een relatie. Tijdens de dates krijgen de partners en vrijgezellen de kans om een diepere connectie met elkaar aan te gaan met als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden, zowel voor hun partner als zichzelf.

Nieuwe elementen

Ook dit seizoen van presenteren Monica Geuze en Kaj Gorgels Temptation Island: Love or Leave. Deze editie is opgenomen op de Dominicaanse Republiek en bevat een aantal nieuwe elementen. Zo mogen de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en ook gaan ze los van elkaar op reis. Ze mogen de vrijgezellen dus eigenlijk zélf kiezen. Dit seizoen zien we bijvoorbeeld de 27-jarige Iris en de 34-jarige Whitney, die al drie jaar samen zijn. Daarnaast zien we nog drie andere koppels, benieuwd? In dit artikel stellen we ze aan je voor.

Teaser

Nu het allerbelangrijkste – en waarom je waarschijnlijk op het artikel hebt geklikt – zie hier de teaser van het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave:

De teaser begint de uitspraak: “Alle relaties zijn voorbij”. HUH?! Als dit een samenvatting van het seizoen is, belooft dat veel goeds. Temptation Island: Love or Leave is vanaf 28 april wekelijks te zien bij Videoland. Op 28 april (volgende week dus al!) start het nieuwe seizoen al met een dubbele aflevering. Zin in!

Belgische Bachelor Fabrizio duikt het bed in met 3 deelneemsters en Twitter wordt helemaal gek