Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 21 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

Belgische Bachelor Fabrizio duikt het bed in met 3 deelneemsters en Twitter wordt helemaal gek

Terwijl de meesten van ons waarschijnlijk het hele avontuur van De Bachelor Nederland volgen, is precies hetzelfde programma gaande bij onze zuiderburen, maar dan met Fabrizio Tzinardis in de hoofdrol. Ken je hem niet? Realityster Fabrizio is onder andere bekend van Temptation Island. Ook kan je hem kennen van zijn relatie met oud-verleidster Pommeline. Daarnaast heeft hij zijn eigen tattooshop én was hij te zien in de serie I Love You Tattoo. Vond jij de Nederlandse Bachelor af en toe maar een beetje flauw? Dan moet je de Belgische variant zeker kijken.

Fabrizio zorgt namelijk voor een seizoen vol drama en de vooral de laatste aflevering is gesprek van de dag. Wil je het nog zien? Let dan op spoilers.

De Bachelor België

Fabrizio en zijn dames reizen in De Bachelor België af naar het idyllische Griekenland in de hoop daar verliefd te worden. Naast Fabrizio en zijn dames zie je ook seksuologe Goedele Liekens vaak voorbij komen. Zij staat Fabrizio bij in zijn zoektocht naar de ware liefde. Ze ondersteunt hem in het proces en zorgt er dan ook voor dat hij op het goede pad blijft. Ook presenteert zij het programma als een soort vrouwelijke Rik Brandsteder.

Fabrizio’s drama

Fabrizio zorgt al vanaf dag één voor drama in de Griekse villa. Hij liet er geen gras over groeien en zoende tijdens de eerste dagen in Griekenland al met meerdere dames en dat viel niet heel erg lekker. Naast al dat gezoen, roddelen de dames ook nog veel over elkaar én over Fabrizio. Fabrizio komt dit natuurlijk te weten en spreekt de roddelaars hier dan ook op aan.

Ook wordt dit seizoen voor het eerst een roos geweigerd. Pheadra koos er zelf voor om naar huis te gaan. Als je denkt dat dit alles is, dan heb je de laatste aflevering nog niet gezien. We denken namelijk dat Fabrizio vergeten dat dit De Bachelor is en dat zijn Temptation Island-jaren achter hem liggen.

24 uurs-date

In de één-na-laatste aflevering zijn Margaux, Sanne en Madieke nog over. Met deze drie dames gaat Fabrizio dan ook op 24 uurs-date. Alle dates beginnen romantisch, met veel gelach en goede gesprekken. Het was leuk geweest als Fabrizio het daar ook bij had gelaten. Want hij had seks met Madieke, Sanne én Margaux. Kleine side note: niet tegelijk natuurlijk.

Bij de rozenceremonie ontvangen Madieke en Margaux een roos en sanne gaat naar huis. Op dat moment weten de dames niet wat er speelt. Is Sanne de dans ontsprongen?

Ook op Twitter kunnen kijkers van De Bachelor het nergens anders meer over hebben:

In de volgende aflevering gaan we zien hoe Fabrizio aan Margaux en Madieke vertelt dat hij seks heeft gehad met de laatste drie dames. Ook gaat hij zijn laatste roos weggeven.. Met wie wil hij zijn liefdesavontuur doorzetten? WE WILL SEE.

OMG! Videoland verrast ons met twee seizoenen van The Bachelor USA