Emma Toussain
Emma Toussain Reality 3 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

4 redenen waarom De Bachelor België stiekem leuker is dan de Nederlanse variant

We hebben mazzel, want we kunnen ons verliezen in twee verschillende versies van de populaire realityshow De Bachelor. In Nederland is het de beurt aan Thomas van der Vlugt om zijn droomvrouw te vinden, en in België staat realityster Fabrizio Tzinaridis in de spotlights. We volgen het avontuur van Thomas natuurlijk met liefde, maar het is nog niet echt juicy. Bij Fabrizio daarentegen.. daar loopt de spanning hoog op. En dat is natuurlijk wat je wil zien in zo’n programma.

Een soort ‘drama-toeristen’ zijn we.

De Bachelor België

Oud-Temptation Island kandidaat Fabrizio is dit jaar de meest begeerde vrijgezel in België. Hij reist dan ook af naar Griekenland in de hoop daar zijn droomvrouw te ontmoeten tijdens zijn deelname aan het programma De Bachelor. Waar het in de Mexicaanse Hacienda wel heel kalm begint, gaat het er in Griekenland een stuk heftiger aan toe. En geef toe: dat is wel veel interessantere om naar te kijken, toch?! Wij zetten vier redenen, waarom je toch eigenlijk beter De Bachelor België kunt kijken, op een rijtje.

1. Fabrizio heeft een side-kick

Seksuologe Goedele Liekens staat Fabrizio bij in zijn zoektocht naar de ware liefde. Zij ondersteunt hem in het proces en zorgt er dan ook voor dat hij op het goede pad blijft. Ook presenteert zij het programma als een soort vrouwelijke Rik Brandsteder.

2. Hij lijkt écht op zoek naar liefde

Fabrizio is een echte romanticus. We zagen tijdens Temptation Island al hoe hij degene was die emotioneel werd door zijn hechte band met Danielle, terwijl zíj degene was met een relatie. Je ziet dan ook aan alles dat hij echt de liefde wil vinden. Thomas wil dat naar eigen zeggen ook, alleen hij is vooralsnog bezig met activiteiten zoals paintballen en hete pepers eten. De romantiek zit er nog niet écht in. Alhoewel, dat momentje met Isabella op de motorkap was wel cute.

3. De dames zijn nu al ongelofelijk jaloers op elkaar

De dames in de Belgische Bachelor zorgen voor veel drama. Of nouja, zij vinden dat Fabrizio voor veel drama zorgt, door vooral tijd met één iemand door te brengen. Zij vinden dat ‘respectloos’ en snappen niet wat ze dan in het programma doen. Oei.

4. Fabrizio heeft in aflevering 3 al meerdere dames gezoend

Jaaaaaa, Fabri laat er geen gras over groeien. Hij heeft tijdens zijn eerste dagen in Griekenland al met meerdere dames gezoend en je raadt het al.. dat valt niet zo goed bij de overige dames. Hét recept voor DRAMA en wij houden ervan.

Fabrizio (Temptation Island) is de nieuwe Bachelor in België