Emma Toussain
Emma Toussain Reality 3 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

LEUK! De realityserie Daddy Dave is vanaf vandaag te zien op discovery+

Nederland is weer een nieuw realityprogramma rijker en dit keer staat de familie Roelvink in de spotlights. En nee, niet Dries, maar zoon Dave en zijn nieuwe gezinnetje. In de nieuwe realityserie Daddy Dave zien we hoe de kersverse ouders Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn verschillende hindernissen van het ongeoefende ouderschap proberen te overwinnen. Gelukkig staan familie en vrienden immer paraat om bij te springen. Of dit nou is om een flesje te geven of de kleine Dean in slaap te wiegen met een Hazes-nummer.

Daddy Dave is vanaf VANDAAG te zien!

Dave Roelvink is vader

De stoere en uitgelaten zoon van volkszanger Dries Roelvink, verwisselt een vrij zorgeloos bestaan met DJ-optredens en gym-sessies voor een hectisch leven van een vader vol nieuwe verantwoordelijkheden. Nu moeten de dagelijkse bezigheden gecombineerd worden met het vader zijn en dat vereist soms een knap staaltje ‘jongleren’.

In de serie zien we hoe Dave omgaat met het vaderschap en dat gaat gepaard met een aantal grappige momenten. Op ons Instagram-kanaal hebben we al een aantal momenten geplaatst:

Bevalling

In de eerste aflevering van Daddy Dave is het meteen zover! De weeën bij Jazzlyn zijn begonnen en met vluchtkoffer en al scheurt Dave zijn vrouwlief naar het ziekenhuis. Eenmaal aangemeld in het ziekenhuis volgen er voor Jazzlyn 36 zware en lange uren. “We maken er een lang weekend van, hij lijkt z’n vader wel”, horen we vaders grappend zeggen. Na drie hele uren persen komt baby Dean gezond en wel ter wereld. Wanneer hij in de armen van zijn kersverse vader wordt gelegd zijn de tranen van geluk niet meer te stoppen.

Een knappe wagen voor Dean

De kleine baby Roelvink kan natuurlijk niet lang zonder een eigen ‘dikke bak’. We zien hoe Dave en Jazzlyn zich in aflevering 2 van Daddy Dave naar de plaatselijke ‘wagen-dealer’ snellen. Voorlopig gaat het voor Dean nog even over een kinderwagen, maar wel om een exemplaar waar hij straks echt mee kan shinen. In het Vondelpark wordt direct een proefrit gemaakt met Dean’s nieuwe ‘baby-bolide’ en daar staat niemand minder dan Edwin Smulders, paparazzi-fotograaf van de lage landen, hen op te wachten met z’n telelens.

Dave Roelvink en gezin binnenkort te zien in eigen realityserie ‘Daddy Dave’