Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Dave Roelvink en gezin binnenkort te zien in eigen realityserie ‘Daddy Dave’

In de nieuwe realityserie Daddy Dave zien we hoe de kersverse ouders Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn verschillende hindernissen van het ongeoefende ouderschap proberen te overwinnen. Gelukkig staan familie en vrienden immer paraat om bij te springen. Of dit nou is om een flesje te geven of de kleine Dean in slaap te wiegen met een Hazes-nummer.

Daddy Dave is vanaf donderdag 3 maart wekelijks te zien op discovery+.

LEUK!

Dave Roelvink is vader

De stoere en uitgelaten zoon van volkszanger Dries Roelvink, verwisselt een vrij zorgeloos bestaan met DJ-optredens en gym-sessies voor een hectisch leven van een vader vol nieuwe verantwoordelijkheden. Nu moeten de dagelijkse bezigheden gecombineerd worden met het vader zijn en dat vereist soms een knap staaltje ‘jongleren’.

daddy dave roelvink
Daddy Dave / discovery+

Bevalling

In de eerste aflevering van Daddy Dave is het meteen zover! De weeën bij Jazzlyn zijn begonnen en met vluchtkoffer en al scheurt Dave zijn vrouwlief naar het ziekenhuis. Eenmaal aangemeld in het ziekenhuis volgen er voor Jazzlyn 36 zware en lange uren. “We maken er een lang weekend van, hij lijkt z’n vader wel” horen we Dave grappend zeggen. Na drie hele uren persen komt baby Dean gezond en wel ter wereld. Wanneer hij in de armen van zijn kersverse vader wordt gelegd zijn de tranen van geluk niet meer te stoppen.

De Roelvinkjes op kraambezoek

Eenmaal weer thuis heeft de hele familie zich al verzameld om de kleine Dean te bewonderen. Zelfs de foto van oma Dien met het kaarsje dat altijd voor haar brandt, wordt op een tafeltje tussen het kraambezoek gezet. Zo is zij er ook een beetje bij, Dean heeft ten slotte zijn naam aan haar te danken. Trotse nieuwe oom Donny staat helemaal perplex: “Is ‘ie echt van mijn broer?”

Bekijk de trailer van de realityserie hier:

Ben jij benieuwd hoe het verder gaat met het kersverse gezinnetje? Dat kan je vanaf 3 maart volgen in Daddy Dave op discovery+.

Lief! Baby van Dave Roelvink heeft eerste schooldag al achter de rug