Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 18 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

YES! De Bachelor België met Fabrizio staat op Videoland

Het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt is maandag van start gegaan. Daar zien we hoe 19 prachtige dames strijden om de aandacht en liefde van Thomas. Ook bij onze zuiderburen is er een nieuw seizoen gestart, met niemand minder dan realityster Fabrizio Tzinardis. Hij is onder andere bekend van Temptation Island, zijn relatie met Pommeline, zijn eigen tattooshop én de serie I Love You Tattoo. Hij is klaar voor de liefde en ook hij gaat op zoek naar zijn perfecte match.

Eerst was ‘t alleen in België te zien.. maar het staat vanaf vandaag op Videoland!

De Bachelor met Fabrizio

Voice-over Goedele Liekens gelooft in de kansen van Fabrizio: “Waarom zou dat niet kunnen? Je mag je niet blind staren op die cameraploeg. Hoeveel koppels ontstaan er niet tijdens een week skivakantie? Als Fabrizio op zoek is naar een echte connectie, zoals hij beweert, is dit net de uitgelezen plek om een vonk te doen overslaan.”

Videoland deelt eerste beelden van De Bachelor en ze beloven veel goeds

Fabrizio en zijn dames reizen af naar het idyllische Griekenland in de hoop daar verliefd te worden. Heb je nog niks te doen dit weekend? De eerste twee afleveringen staan al op Videoland! En ook dit seizoen lijkt veelbelovend met veel drama, liefde én jaloerse blikken.

Ga jij kijken?!

Fabrizio (Temptation Island) is de nieuwe Bachelor in België