Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 12 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Fabrizio (Temptation Island) is de nieuwe Bachelor in België

Fabrizio Tzinaridis is de nieuwe Bachelor in België! Je weet wel, de stoere verschijning die eerst een verleider was in Temptation Island en later zelf meedeed in Temptation Island VIPS. In de liefde kan-ie wel wat hulp gebruiken en dus is de Bachelor hét programma om een nieuw tv-avontuur aan te gaan.

We praten je bij.

Fabrizio (Temptation Island) de nieuwe Bachelor

Het had een verre neef van ‘onze eigen’ Bachelor Tony Junior kunnen zijn. Fabrizio Tzinaridis heeft zojuist bekendgemaakt dat-ie de nieuwe Belgische Bachelor is! De 28-jarige hunk schrijft bij de aankondiging op Instagram dat hij happy single is, maar dat “het thuiskomen in de avond en je successen van de dag niet kunnen delen met je geliefde” erg confronterend is.

In het programma hoopt-ie de vrouw van zijn leven te vinden. Wij hopen met hem mee. Wie de kanshebbers zullen zijn, is nog niet bekend. Sterker nog, er worden nog deelnemers voor het programma gezocht.

Zijn liefdesleven

Het liefdesleven van de oud-deelnemer van Temptation Island is op zijn zachts gezegd best interessant. We kennen hem allemaal van ons favoriete programma als verleider, waarna hij vervolgens een relatie kreeg met Pommeline Tillière (ook uit Temptation Island), waarmee hij ook nog eens meedeed aan de VIPS-editie van het programma.

Het ging zó goed tussen de twee, dat ze zich zelfs hadden verloofd. Toch bleek het geen ware liefde. Even later had Fabrizio een nieuwe vlam aan de haak geslagen, Lotte Vanlingen, maar ook dat is niks geworden. Niks om over te treuren, want thanks to that doet de Belgische schone nu mee aan De Bachelor.

Reputatie

Dat de ware liefde vinden iets is wat Fabrizio zelf niet lukt, is geen geheim. Hij heeft nou eenmaal een reputatie en verleden. Daarover zegt-ie zelf dat hij altijd al het gevoel heeft gehad dat hij zich extra moest bewijzen, juist door die reputatie en zijn verleden.

Des te fijner dat Fabrizio nu de kans heeft om iemand te leren kennen zonder vooroordelen. Hij is er klaar mee om de liefde te ontlopen. En gelijk dat-ie heeft!

Oh, en nog even over onze eigen Bachelor:

Niet Tony, maar déze BN’er had de Bachelor kunnen zijn