Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 12 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Niet Tony, maar déze BN’er had de Bachelor kunnen zijn

We zijn nog volop aan het genieten van Tony Junior zijn zoektocht naar de ware liefde in de Bachelor. En hoewel het lijkt alsof-ie gemaakt is voor dit programma, had het niet veel gescheeld of déze BN’er was de Bachelor geworden.

Het is dat-ie zelf niet wilde..

Déze BN’er is gevraagd voor de Bachelor

Nog voordat er sprake was van Tony als dé ideale kandidaat voor de Bachelor, had RTL heel iemand anders op het oog. In een interview met De Telegraaf kwam namelijk naar voren dat niemand minder dan Rick Brandsteder is gevraagd!

Single, klaar voor een serieuze relatie, niet bang om voor de camera te staan: het leek RTL de ideale kandidaat. Alleen Rick Brandsteder zag het avontuur zelf niet zitten. In het interview gaf de presentator wel toe dat-ie er over na heeft gedacht, maar dat hij de liefde zo persoonlijk en kwetsbaar vindt, dat hij het liever voor zichzelf houdt.

Speciaal gevoel

Anderzijds geeft Rick Brandsteder wel aan dat hij het wel degelijk begrijpt als mensen – zoals Tony – wél met behulp van een televisieprogramma op zoek zouden gaan naar de ware liefde. Twintig vrouwen (of mannen, zoals toen Gaby de Bachelorette was) die zichzelf aanmelden voor jou, Rick geeft toe dat dat vast fantastisch moet voelen.

Voor de presentator alleen geen programma, hij doet het liever op de ouderwetse manier. Zónder kijkers.

Wel of geen single?

Dat single zijn een vereiste is om in aanmerking te komen als Bachelor, lijkt ons duidelijk. Toch was er enige twijfel of Tony Junior echt geen liefje thuis had zitten. Het had alles te maken met roddelaccounts op sociale media (wat moeten we toch zonder), die beweerden dat de DJ vlak voor de opnames of tijdens de opnames nog een relatie had.

Een woordvoerder van Videoland gaf duidelijkheid: de relatie in kwestie was voorbij toen Tony Junior middels het programma op zoek wilde gaan naar de ware liefde.