Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Lifestyle 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Chin Chin Club wordt omgetoverd tot een hotel tijdens ADE en jij kan er slapen

Nu ADE voor de deur staat is een slaapplek in het centrum van Amsterdam wel handig, zéker als je ver van onze hoofdstad woont. Geen zin om de trein of Uber naar huis te pakken? Booking.com voelt je en daarom veranderen ze de legendarische Chin Chin Club in een hotel – en jij kan er slapen!

Wie weet kom jij in het gespreide bedje terecht.

Chin Chin Club verandert in een hotel tijdens ADE en jij kan er slapen

Terwijl de meeste hotels zo goed als uitverkocht zijn, biedt Booking.com een exclusieve ervaring aan inclusief alternatieve overnachting in de populaire Chin Chin Club. Zo rol jij misschien wel onbezonnen je bed in samen met jouw plus 1 op zaterdag 22 oktober na de Kris Kross Amsterdam Special.

Nederland staat wereldwijd bekend om de succesvolle dj’s. Het is dan ook niet gek dat Amsterdam de uitvalsbasis is voor dit event. Jaarlijks komen er voor het vijfdaagse evenement zo’n 400.000 bezoekers uit 146 landen naar de hoofdstad. Het mag met die aantallen geen verrassing zijn dat hotelkamers in de derde week van oktober schaars zijn.

Veel partygangers viste al achter het net en waren te laat met het plannen van hun onvergetelijke feestavond. Gelukkig heeft Booking.com de oplossing! Speciaal voor het wereldbekende clubfestival heeft Booking.com middenin Chin Chin Club – en daarmee ook in het epicentrum van de stad – een ‘one of a kind’ speciale slaapkamer geplaatst voor de gelukkige boeker en zijn of haar plus 1.

Dit zit er allemaal in het bizarre pakket

Naast de hotelkamer en toegang tot het feest, bevat het arrangement ook een diner in Chin Chin Club, een anti-kater ontbijt, een meet and greet met Kris Kross Amsterdam en een privéchauffeur om je te halen en te brengen. Ook ontvangen de gelukkige boekers een ADE Pro Pass (t.w.v. €625) voor het hele festival. Met de ADE Pro Pass heb je gratis toegang tot elk feest of event tijdens ADE. Zorg dus dat je zaterdagnacht een gat in de dag slaapt zodat je zondag fris en fruitig door kunt naar het volgende feestje!

Ben je ouder dan 23 jaar en wil je samen met jouw plus 1 in een nachtclub slapen? De kamer in Hotel Chin Chin Club by Booking.com op zaterdag 22.10 is vanaf donderdagochtend 10:00 uur exclusief te boeken voor € 22,10 via Booking.com op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Deze partyboat brengt jou tijdens ADE naar je volgende feestje terwijl je je telefoon op kunt laden