Audrey Garot
Audrey Garot Reality 16 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Simone uit B&B Vol Liefde reageert na onverwachtse breuk met Richard: ‘Hij was niet verliefd’

Simone was de allereerste kandidaat die haar reis aflegde naar Portugal voor B&B-eigenaar Richard. Er was al vrij snel een klik tussen de twee en ze hadden het heel gezellig samen. Na Simone kwamen nog vier andere dames om het hart van Richard te stelen. Helaas voor hen had Richard alleen maar oog voor Simone en vertrokken de andere dames één voor één weer richting Nederland. Het was dus ook geen verrassing dat Richard overbleef met Simone. Ze gingen samen kijken hoe de relatie zich verder zou ontwikkelen… totdat Richard ineens besloot de relatie te verbreken en ook Simone zag dit niet aankomen.

Als één stel het B&B Vol Liefde-avontuur zou overleven, waren dat wel Richard en Simone, dachten veel kijkers..

Onverwachtse breuk

In de laatste aflevering van B&B Vol Liefde was te zien dat Simone door privé-omstandigheden per direct terug moest naar Nederland. Dit terwijl ze nog veel liever langer in Portugal bij Richard had willen blijven. Gelukkig zouden de twee elkaar snel weer zien en dat gaf troost. Simone reisde na de opnames van B&B Vol Liefde terug naar het mooie Portugal. Dit beviel zo goed dat ze meteen plannen hadden gemaakt om in juli en augustus weer samen tijd door te brengen bij de B&B van Richard. Totdat Richard ineens de knoop doorhakte en de relatie verbrak. In gesprek met het Noordhollands Dagblad vertelt Simone het volgende: “Terwijl we daarvoor nog allebei vlinders voelden fladderen. Maar hij was ineens 180 graden omgedraaid”.

Toch niet verliefd

“Hij was niet verliefd, vertelde hij. Ik herkende achteraf wel kleine tekentjes. Richard zei dat ik in Nederland een veel te leuk leven had, omdat ik daar festivals bezocht en veel vrienden had, maar dat was flauwekul natuurlijk”, vertelt ze. Simone zag de break niet aankomen en ook heel Nederland was in shock. Zo gaat ze verder: “Ik vroeg mezelf af of ik het nou zo verkeerd gezien had. Ik was er namelijk van overtuigd dat hij net zo verliefd was op mij, als ik op hem. Ik moet Richard vergeten en me weer op mezelf gaan focussen”.

Dit is waarom Richard heeft meegedaan aan ‘B&B Vol Liefde’ en shocker: het is niet voor de liefde