Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is waarom Richard heeft meegedaan aan ‘B&B Vol Liefde’ en shocker: het is niet voor de liefde

Jammer genoeg is het alweer een tijdje geleden dat ons favoriete programma, B&B Vol Liefde, op de buis verscheen. Wekenlang zaten we iedere avond te wachten op een nieuwe aflevering en genoten we van de deelnemers en hun potentiële lovers. Nu het avontuur is afgelopen komen er toch bepaalde dingen naar boven, zo ook van B&B-deelnemer Richard die het één en ander vertelde bij de talkshow van Humberto Tan.

En ook Twitter ontplofte over zijn uitspraken..

De reden waarom Richard meedeed aan B&B Vol Liefde

Bij de talkshow Humberto op Zaterdag was Richard uit B&B Vol Liefde te gast om terug te blikken op hoe hij zijn avontuur heeft beleefd. Op een gegeven moment vraagt tafelgast Rico Verhoeven waarom Richard besloot de liefde te zoeken via een televisieprogramma. Daar had Richard een heel duidelijk antwoord op, namelijk: “Voor gratis reclame. Een mooiere gratis reclame dan dit bestaat eigenlijk niet”. Nou, hij windt er in ieder geval geen doekjes om.. Daarnaast vertelt hij ook nog wat over de vrouwen die zich hadden opgegeven voor hem: “Na het kiezen van de vrouwen had ik meteen al zoiets van: er zit geen vrouw bij waarvan ik denk: o, geweldig. Ik heb een leuke tijd gehad, maar er zat niks voor me bij”.

Voor Richard was het dus al vanaf het begin duidelijk dat hij geen liefde zou overhouden aan het programma en deed hij alleen mee voor de gratis reclame die hij zou krijgen voor zijn B&B.

Richard en Simone

Simone was de allereerste die haar reis aflegde naar Portugal voor B&B eigenaar Richard en vanaf het eerste moment was er al een klik aanwezig. De andere dames die voor Richard naar Portugal kwamen, hadden eigenlijk weinig kans om hem voor zich te winnen. Het leek dus ook heel lang goed te gaan tussen de twee, totdat Simone eigenlijk door omstandigheden per direct terug moest naar Nederland. Toen begon Richard toch te twijfelen aan de liefde tussen hun, en besloot hij het uit te maken.

Twitter

Natuurlijk ging Twitter weer helemaal los over de komst van Richard bij Humberto op Zaterdag en kijkers waren niet zo lief voor de B&B-eigenaar.

Slide in de DM: Ben uit ‘B&B Vol Liefde’ nog op zoek naar een vriendin