Sophie Hendriks
Sophie Hendriks News 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Huh?! De ‘stylist van het zuiden’ Roy Donders wordt vader

Ja, écht waar, de stylist van het zuiden, harde-krullen-koning en panterprint-fanaat Roy Donders verwacht een kindje met zijn vriendin Michelle. De realityster annex huispakken-ontwerper deelde dit via een vlog op YouTube.

“Super leuk nieuws, wij zijn dolgelukkig!”

Relatie om kinderwens?

Roy Donders werd in 2013 wereldberoemd in Nederland door zijn reality-show Stylist van het Zuiden. Hij startte met kleding-party’s bij menig campings, woonwagenkampen en winkelcentra en opende in zijn eerste winkel in Tilburg. Roy had tijdens de opnames van zijn show een langdurige relatie met Marvin, maar zijn hun liefde kwam publiekelijk ten einde met een knaller van een ruzie. Roy zocht gewoon verder naar een nieuwe vriend, maar kwam 7 maanden geleden een onverwachtse nieuwe vrouwelijke liefde tegen: Michelle.

Zelf was hij daar erg verrast over, zei hij destijds. Ook ex Marvin reageerde verbaasd op de nieuwe relatie. “In mijn beleving is Roy 100 procent homo. Ik had er nooit aan getwijfeld dat hij biseksuele gevoelens had. Ik denk dat Roy nog een kinderwens heeft. Dus ik denk dat hij zoiets had van ja… Met een man kan het natuurlijk tegenwoordig ook, maar dat is natuurlijk niet echt ‘eigen’.”

Zwangerschapstest door moodswings

Om de liefde te vieren vertrokken de twee tortelduifjes een weekje naar de Spaanse zon. Helaas was het daar niet alleen maar genieten en ontspannen, want Michelle had gedurende de vakantie enorme last van stemmingswisselingen, zodanig dat Roy vermoedde dat ze zwanger is. Vriendin Michelle geloofde er niks van, maar tóch deden ze, ter plekke, in de vlog een zwangerschapstest. “Schat ga even plassen en dan weten we het”.

Na enige twijfel over de hoeveelheid streepjes die je op de test moet zien om de zwangerschap vast te stellen, schreeuwde Roy het uit “Schat, schat, ik zei het toch. Ik wist het!”.

Van traag zaad naar superzaad

Een paar maanden geleden ging Roy nog naar het ziekenhuis om zijn zaad te testen. Hieruit bleek dat zijn zaadproductie niet goed werkt. Ze besloten dat Michelle zou stoppen met de pil en hoopten dat het misschien dan tóch raak zou zijn over een jaartje. Dat ze zo snel op een kindje hadden kunnen rekenen hadden ze dan ook nooit verwacht. “Van langzaam werkend, traag zaad naar superzaad. Dat is ook apart. Dit is wel heel snel. Het is heel leuk, maar we zijn wel even in shock.”

Even voorstellen: dit is de nieuwe Prince Charming