Emma Toussain
Emma Toussain Reality 12 sep 2022
Leestijd: 1 minuut

Even voorstellen: dit is de nieuwe Prince Charming

De romantische datingshow ‘Prince Charming’ keert dit najaar terug bij Videoland met een derde seizoen. Dit keer vindt de zoektocht naar liefde plaats op het Griekse eiland Kreta.

Meet Diego!

Prince Charming

Diego is 30 jaar en is na een roerige periode een betere versie van zichzelf geworden. Hij is er klaar voor om alles uit het leven te halen en nieuwe deuren te openen. Van beroep is hij acteur, danser en zanger – hij heeft Music Theatre gestudeerd in Londen en speelt momenteel in de musical Disney’s Aladdin – en hij heeft nog vele ambitieuze plannen voor de toekomst. Naast deze zoektocht naar ware liefde heeft hij al één grote liefde in zijn leven: zijn zoontje Sem. Hoe gaat dat zijn voor de andere mannen?

Diego: “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!”

Het eerste seizoen van Prince Charming eindigde in een sprookje; Marvin en zijn (toen tweede keus) Ferdi kwamen bij elkaar en ze wonen nu zelfs samen. Ook hebben ze trouwplannen en dus helemaal happy met elkaar. Het tweede seizoen eindigde iets minder succesvol. Chris koos voor Jakop en de twee hebben wel nog even in het geheim gedate (ook doordat het programma nog steeds te zien was en er dus niks verklapt mocht worden) maar uiteindelijk bleek het zo te zijn dat de twee niet zo goed in elkaars leven paste. Inmiddels zijn ze weer helemaal cool en gaan ze als vrienden door het leven.

OMG! Prince Charming lijkt graag open relatie te willen iedereen is in shock