Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 5 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

OMG! Prince Charming lijkt graag open relatie te willen iedereen is in shock

Het is vandaag weer tijd voor een nieuwe aflevering van Prince Charming! Er zijn nu nog maar vijf mannen over en het wordt steeds serieuzer. Chris, maar ook de vrijgezelle mannen ontwikkelen gevoelens en dit zorgt af en toe voor pijnlijke momenten. Tijdens de nieuwe aflevering van Prince Charming doet onze Limburgse Chris wel een hele opvallende uitspraak.

Open.. watte?!

Prince Charming open relatie

Videoland deelde vanochtend een teaser van de ongemakkelijke en pijnlijke momenten die in de villa plaatsvinden. Jakop vraagt aan Chris: Waarop Chris antwoordt met: “Dat is wel een heel belangrijk onderdeel van liefde voor mij”. Even later zien we Jakop ietwat aangeslagen vertellen dat Chris een open relatie best zit zitten. Dit nieuws lijkt ook niet goed te vallen bij de andere mannen. “Wat doe ik hier dan?” en “Ik ben hier niet voor iemand die een open relatie wil hebben” wordt er geroepen. Oeps..

Bekijk de teaser hieronder:

3 tekenen waaruit blijkt dat een open relatie echt iets voor jou is

Wie is Chris?

Nog even over Chris: deze vrijgezel komt uit Limburg en heeft een tijdje in Utrecht gewoond, waarna hij naar Amsterdam verhuisde. Hij werkt bij een groot accountantskantoor als HR Development Adviseur, waar hij zich bezighoudt met cultuur en gedrag. Hij loopt in zijn vrije tijd graag hard en ziet het als doel om een keer per jaar mee te lopen met een marathon. Voor Chris is hardlopen dé manier om zijn hoofd leeg te maken en zichzelf doelen voor ogen te houden. Chris geeft niet snel op en is dan ook altijd op zoek naar manieren om iets te laten werken. Ook lijkt het er dus op dat hij connectie zoekt met meerdere mannen. Wordt vervolgd..

Bachelorette fans opgelet: Prince Charming komt naar Nederland en is binnenkort te zien op Videoland