Audrey Garot
Audrey Garot Reality 13 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Denise uit B&B Vol Liefde krijgt een sneer van Eddy Zoey tijdens RTL Boulevard en daar is ze niet blij mee

Het B&B Vol Liefde avontuur is al even afgelopen en wat was het een succes. Maar het drama dat het programma met zich mee brengt lijkt nog lang niet afgelopen te zijn. Zo zat Richard afgelopen weekend aan tafel bij Humberto Tan om het te hebben over zijn deelname en bleek het dat hij vooral meedeed voor de gratis reclame. Ook is er nogal wat kritiek op de makers van het programma door verschillende deelnemers. Dit onderwerp kwam ter sprake bij RTL Boulevard en daar werd Denise uitgemaakt voor ‘terrorist’. Uhm, say what?!

We kunnen het programma beter B&B Vol Drama noemen..

Denise uit B&B Vol Liefde uitgemaakt voor terrorist

Omdat er nogal wat commentaar was op de makers van het programma, werd de show uitgebreid besproken bij RTL Boulevard. Zo verklaart Luuk Ikink dat het vooral belangrijk is om te blijven praten met elkaar en zegt hierover het volgende: “Dit wijst ook wel uit hoe belangrijk het is als productiemaatschappij (Blue Circle) om dan gewoon in contact te blijven met de mensen die meedoen. Voor het programma, tijdens het programma, maar ook na het programma. Praat gewoon met elkaar en dan voorkom je misschien dit soort dingen.” Hier was Eddy Zoey het totaal niet mee eens en maakte een sneer naar Denise: “Goed, RTL’s stelling ‘niet onderhandelen met terroristen’, snap ik ook wel.”

Reactie van Denise

Denise kijkt met veel verbazing naar RTL Boulevard en reageert op haar Instagram Story met het volgende: “Wtf? Noem je mij nou echt en terrorist? En daarom praat ik niet met jullie! Te laag dit! Hoe ver zakken jullie nog?” Hierbij heeft ze het natuurlijk tegen Eddy Zoey. Luuk Ikink zou het volgens haar wel snappen.

Denise haalt uit naar de makers

Een paar dagen geleden kwam de B&B eigenaar met een Instagram-Reel over het programma. Hierin vertelt ze dat ze zich niet negatief mag uiten over het programma en daarom geeft ze er een sarcastische draai aan. Uit het filmpje en eerdere posts op haar Instagram is het wel duidelijk dat Denise vindt dat er nog genoeg veranderd moet worden aan het programma, en dan vooral aan de voor- en nazorg van de deelnemers. Bekijk hieronder het filmpje van Denise.

Fans van B&B Vol Liefde kiezen massaal de kant van Dave: ‘Wat een vals gedrag’