Audrey Garot
Audrey Garot Gezondheid 13 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze drie sterrenbeelden houden het meest van de Pumpkin Spice Latte

De herfst komt steeds dichterbij en dat betekent dat het eten en drinken steeds meer gemaakt wordt met pompoen- en kaneelkruiden. Yay! Zo ook de Pumpkin Spice Latte, die sinds vorige week weer te verkrijgen is bij de Starbucks. De PSL is perfect om alvast in de herfststemming te komen. Houd jij ook zo van dit herfstdrankje? Check dan snel of jouw sterrenbeeld de grootste fan is van het drankje.

It’s all in the stars baby.

Pumpkin Spice Latte

Grote fans van de PSL hebben ‘m vast al gespot, maar ons favoriete drankje is weer te verkrijgen bij de Starbucks. Yes! Als jij iemand bent die echt su-per-veel van de PSL houdt, ben jij vast één van deze sterrenbeelden:

1. Stier (19 april – 20 mei)

Als stier vindt jij het belangrijk om je zintuigen te verwennen, laat dat maar aan de PSL over! De Pumpkin Spice Latte smaakt echt naar de herfst en daaorm is dit drankje helemaal jouw ding. Je houdt misschien meer van de lente dan van de herfst, maar je kan dit lekkere herfstdrankje zeker waarderen. Met dit drankje kom jij de herfst wel door.

2. Kreeft (21 juni – 22 juli)

Bij de kreeft draait het allemaal om nostalgie en daar helpt de Pumpkin Spice Latte natuurlijk bij! Terwijl je aan het genieten bent van je PSL denk je terug aan de vorige herfst. Jij houdt wel van de typische ‘comfortfoods’ en daar hoort dit drankje zeker bij. Nadat jij hebt genoten van de PSL heeft je humeur weer een heerlijke boost gekregen!

3. Weegschaal (21 september – 22 oktober)

De weegschaal is een echte zoetekauw en de Pumpkin Spice Latte is daarom het perfecte drankje voor jou. De PSL is ideaal om jezelf te trakteren na een drukke dag. En je hebt ook nog is geluk, dit overheerlijke drankje is ook op jouw verjaardag te verkrijgen, chill! Dan zal het drankje nog véél beter smaken dan normaal.

Ben jij helemaal fan van de Pumpkin Spice Latte? Dan hebben we goed nieuws! Dit PSL-drankje is nu ook te verkrijgen in een ijskoffie-variant bij de Starbucks.

DIY – Zo maak je de populaire Pumpkin Spice Latte van Starbucks in je eigen keuken