Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Gaby Blaaser lanceert podcast over realityseries: Morning Aftertalk

Oeh, big news! Actrice en presentatrice Gaby Blaaser lanceert vandaag haar eigen podcast: Morning Aftertalk met Gaby Blaaser. Dit kondigde ze aan op haar Instagram. Grazia vroeg aan Gaby wat we van haar nieuwe podcast kunnen verwachten en wij zijn heel benieuwd.

Gaby zegt het zelf; reality is op haar lijf geschreven!

Morning Aftertalk met Gaby Blaaser

De nieuwe podcast van Gaby heet Morning Aftertalk met Gaby Blaaser en vandaag gaat de allereerste aflevering live. In deze podcast gaat ze in gesprek met deelnemers van realityshows om te bespreken hoe de deelnemers dit ervaarden, maar ook om te bespreken hoe het er achter de schermen aan toeging. Zo zegt Gaby tegen Grazia: “Het gaat natuurlijk over realityseries die op dit moment hot zijn, maar we gaan ook zeker terugblikken op andere, oude realityseries. Ik krijg allemaal verschillende gasten, en niet alleen maar mensen die echt deel hebben genomen aan een realityserie, maar bijvoorbeeld ook de presentatoren.”

Wat kunnen we verwachten?

“Het is echt heel verschillend”, vertelt Gaby. “Het gaat van Ex on the Beach naar Expeditie Robinson en van Special Forces naar Wie is de Mol?, het is superbreed. En natuurlijk Love Island, wat net is afgelopen en waar natuurlijk best wel veel gebeurd is. Dus ja, er komen allerlei verschillende mensen langs en ook zéker wat verrassingen.” Sounds goood!

Love Island

Gaby krijgt natuurlijk verschillende mensen over de vloer die mee hebben gedaan aan verschillende realityshows. Zo vertelt ze tegen Grazia dat ze heel erg uitkijkt om in gesprek te gaan met Merijn van Love Island. “Want met hem is natuurlijk best wel veel gebeurd. Ik heb heel erg meegeleefd, ik voelde echt zijn liefde die hij voor Sunita voelde, maar ook echt de pijn daarna”, legt ze uit. “Hij was heel koeltjes daarover, dus ik ben superbenieuwd hoe hij dit allemaal heeft meegemaakt en doorstaan heeft. Hoe het met hem is. Dus daar kijk ik heel erg naar uit.” Wij zijn ook heel erg benieuwd naar alle afleveringen en de gasten die ze over de vloer krijgt voor de podcast!

De allereerste aflevering van Morning Aftertalk met Gaby Blaaser komt vanavond om 17.00 uur op Podimo.

Leer de influencer-wereld écht kennen in de podcast ‘Met De Gurnels’