Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 12 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: de originele cast van High School Musical maakt comeback

We’re all in this together! Was jij vroeger ook een mega grote fan van de High School Musical films en kon je alle liedjes uit je hoofd meezingen? En waren dit echt je favoriete films? Dan hebben we fantastisch nieuws voor jou! Disney heeft namelijk bekendgemaakt dat een deel van de originele cast binnenkort te zien is in het nieuwe seizoen van High School Musical: The Musical: The Series. Yay!

Dat wordt weer bingen..

Originele cast maakt comeback

Een deel van de originele cast van High School Musical zal dus binnenkort een comeback maken. Dit grote nieuws werd bekendgemaakt tijdens de D23-expo, een persevent van Disney, dat plaatsvond in Californië. Tijdens het persevent kwamen ze met twee héle leuke mededelingen. Ten eerste maakten zij bekend dat er een vierde seizoen komt van de serie, yehes. Maar wat nog beter is: een deel van de originele cast zal in dit vierde seizoen verschijnen! Omg!

De serie

De High School Musical-serie is sinds 2019 aan de gang en de serie bestaat op dit moment uit drie seizoenen. Het vierde seizoen is dus recent aangekondigd door Disney en hierin zullen een paar castleden van de originele films verschijnen. Eerder hadden Corbin Blue, KayCee Stroh en Lucas Grabeel ook al een gastrol in de serie. In de HSM-films speelden zij de rollen van Chad, Martha en Ryan. Het is nog niet bekend of zij ook in het vierde seizoen zullen verschijnen en welke grote namen er nog meer bijkomen. We hopen natuurlijk dat Zac Efron en Vanessa Hudgens beiden in het vierde seizoen te zien zijn, fingers crossed!

Ben je nog niet helemaal op de hoogte van de serie, maar wil je deze wel zien voordat de originele cast een comeback maakt? Lees dan snel meer over High School Musical: The Musical: The Series, have fun!

Terug naar toen: waar is de cast van High School Musical nu?