Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 28 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Verdrietig nieuws: Bachelor Thomas en Merel zijn tóch uit elkaar

Helaas is het zo dat niet elk ‘sprookje’ goed afloopt. Ook het liefdesverhaal tussen Bachelor Thomas van der Vlugt en winnares Merel Beks is helaas tot een einde gekomen. Yvonne Coldeweijer (@lifeofyvonne) deelde vanochtend beelden van Thomas met een andere vrouw, waarop te zien was hoe de twee wel héél erg close waren. De twee zoenden er op los en volgens Yvonne ging dit níet om Merel. En ja hoor: ze heeft gelijk. Merel post zojuist een hartverscheurend bericht op Instagram, waarin ze laat weten dat zij en Thomas inderdaad uit elkaar zijn.

NEEE.

Thomas van der Vlugt en Merel Beks

Het avontuur van De Bachelor eindigde zo mooi. Thomas vond zijn geluk bij de knappe Merel en de twee hebben daarna flink in het geheim gedate, totdat duidelijk werd gemaakt op de reünie dat de twee inderdaad nog ‘samen’ zijn. Oké, er zat nog geen label aan vast, maar toch leek de liefde er van af te spatten. Iedereen was blij voor ze en ook wij zagen het niet meer stuk gaan.

Toch lijkt het er nu op dat het Thomas te veel werd (of te serieus) en dat hij aandacht ging zoeken bij andere vrouwen. Wat de precieze reden is, weten we natuurlijk niet. Yvonne Coldeweijer postte vanochtend beelden van een Bachelor zónder Merel en met andere vrouw. Thomas en deze mysterieuze dame staan te zoenen op een feest en er blijken ook WhatsApp-gesprekken rond te gaan waaruit blijkt dat het inderdaad niet Merel is op de beelden, ook al lijkt ze er wel op.

Bron: @lifeofyvonne

Merel post zojuist een hartverscheurend bericht op Instagram waarin ze laat weten dat zij en Thomas inderdaad uit elkaar zijn.

Ze begint haar verhaal met: “Ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet zeggen want eerlijk gezegd weet ik het ook niet zo goed. Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot.”

We voelen met je mee, Merel. Heel veel sterkte ❤ Ook zijn we benieuwd naar de reactie van Thomas. We houden jullie op de hoogte.

Wij keken de reünie van De Bachelor: zijn Merel en Thomas nog samen?!