Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 27 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de 7 slechtste soorten seks die je maar kunt hebben

Seks: we hebben het allemaal. Soms duurt het lang en is het vol met passie, maar een vluggertje zo nu en dan kan ook geen kwaad. Toch betekent het feit dat we allemaal seks hebben niet direct dat we ook allemaal goede seks hebben. Er zijn namelijk ook verschillende soorten slechte seks en wij zetten er 7 voor je op een rij.

Oei…

Seks

Soms heb je er al urenlang zin in en soms gebeurt het zomaar: mensen op deze wereld hebben dagelijks seks met elkaar. Het is een groot onderdeel van iedereens leven en het kan ervoor zorgen dat je nog closer wordt met je partner. Hoewel er dagelijks mensen seks hebben, betekent dit niet direct dat deze seks ook allemaal zo goed is.

Het kan namelijk wel eens voorkomen dat het allemaal niet zo lekker loopt en er zijn ook wel eens periodes dat het er wat minder van komt. Toch zouden de keren dat je seks hebt wel gewoon goed moeten zijn, want je moet er altijd zelf een feestje van maken. Helaas is dit niet altijd de realiteit en wij zetten de 7 slechtste soorten seks voor je op een rij.

Ringring: 10x hoe je telefoonseks kunt hebben-zonder dat het extreem awkward is

Slechte soorten

Seks bestaat in allemaal verschillende soorten en maten en deze zijn lang niet allemaal goed. Deze 7 verschillende soorten seks zijn namelijk helemaal niet zo geweldig:

1. Seks zonder enige liefde

Als je helemaal geen liefde voelt voor een persoon, moet je vooral niet samen het bed in duiken. Je moet je namelijk geweldig voelen na seks. Voel je je juist vies en ongelukkig na seks met een bepaald persoon? Stop er dan direct mee. Je lichaam geeft dan namelijk aan dat het niet de persoon voor jou is.

2. Je was te dronken

Waarschijnlijk kan je je nog amper wat herinneren van deze vrijpartij. Dat komt doordat je echt veel te veel hebt gedronken. Hoewel alcohol voor de nodige moed kan zorgen, zorgt te veel alcohol niet voor de ideale situatie in bed. Het is waarschijnlijk niet een erg charmante toestand geweest, maar daar weet je waarschijnlijk nog weinig van (dat is dan het enige voordeel van al die wijntjes).

3. Je verveelt je en je gedachtes beginnen af te dwalen

We zeggen echt niet dat je maar aan één ding mag denken tijdens seks, maar het is geen goed teken als je aan de boodschappen van morgen begint te denken. Dit is waarschijnlijk een teken dat jij en je sekspartner niet (meer) goed bij elkaar passen. Tijd voor iets nieuws!

4. Hij komt na zeven seconden erin en eruit al klaar

Was je net helemaal in de mood… gebeurt dit. Hij schaamt zich waarschijnlijk, maar voor jou is dit ook zeker geen pretje.

5. Jij of je sekspartner valt in slaap tijdens orale seks

Als iets een slecht teken is, is het wel in slaap vallen tijdens seks. Het kan natuurlijk zo zijn dat je extreem moe bent, maar dan is het misschien toch handig om seks op een ander moment te plannen.

6. Net na een bevalling

Moeders snappen dit waarschijnlijk direct: de allereerste keer seks na je bevalling is geen pretje. Het is namelijk flink wennen na alles wat er met je lichaam gebeurd is.

7. Niemand komt klaar

Het is zeker geen pretje als een jongen snel klaarkomt, maar het is nog erger als jij en je sekspartner beiden niet klaarkomen. Als niemand ook maar in de buurt komt van een orgasme is het in ieder geval wel duidelijk dat jullie fysiek misschien toch niet zo’n goeie match zijn.