Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 27 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG – kijkers verbaasd na shocking plottwist in de derde aflevering van Ex On The Beach

Ex On The Beach: Double Dutch is onze ultimate guilty pleasure – er is altijd zo ontzettend veel gaande. Drama, ruzies, seks, gelach.. noem het maar op. Ook worden de deelnemers geterroriseerd door de tablet of terror (toepasselijk) en worden er links en rechts exen het strand op geslingerd. Gister was het tijd voor aflevering 3 en daar gebeurde een HOOP. Kijkers waren dan ook flink geshockeerd door de uitkomst.

Spoilers!

Ex On The Beach

Acht sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij want ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. En niemand, maar dan ook niemand is veilig. Drama gegarandeerd. Zo ook in de aflevering van gisteren die opeens wel een heel onverwachte wending kreeg.

Het was opvallend dat de Vlaamse OG Joyce niet meer te zien was. Joyce kreeg namelijk een positieve coronatest terug (hoe dan?) en moest daarom het programma verlaten. Ook Stevie zat in een lastig parket: zij moest kiezen tussen óf haar ex naar huis sturen óf drie andere mannen uit de villa. En tsja.. ze koos voor de laatste optie. Daarom moesten Theutche, Luca én Lars naar huis. WUUUUUT.

Ben je benieuwd wat de ouders van de OG’s vinden van hun deelname? Je lees het hier!

Deze 25 vragen kun je tijdens een eerste date altijd stellen