Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 4 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Wij keken de reünie van De Bachelor: zijn Merel en Thomas nog samen?!

Vorige week was het eindelijk zo ver: de laatste aflevering van De Bachelor. Na de 24 uurs-dates was het tijd voor de allerlaatste rozenceremonie. Bij deze rozenceremonie koos Thomas voor Merel en hij liet Maureen een beetje vertwijfeld achter. Nu is natuurlijk de grote vraag: zijn Thomas en Merel nog samen?

Wij keken de reünie en hebben een antwoord voor je.

De Bachelor reünie

Tijdens de reünie bespreekt Rick Brandsteder het avontuur met alle dames, behalve Merel. Bij Inge en Maureen (de laatste twee afvallers) staat hij wat langer stil. Inge denkt dat ze niet gekozen is door Thomas omdat zij in Thomas zijn ogen misschien niet avontuurlijk genoeg lijkt, wat ze volgens haar wel zo is. Maureen snapt nog steeds niet waarom Thomas haar naar huis heeft gestuurd. Ze zou wel wat meer uitleg willen hebben: “Hij noemt je je droomvrouw en wil je niet laten gaan, maar vervolgens is het enige wat je te horen krijgt: maar mijn hart ligt bij een ander. Ik denk dat iedereen wel recht zou hebben op iets meer uitleg dan dat”, zegt ze tegen Rick.

StukTV

Voordat Merel aanschuift, komen eerst Thomas zijn StukTV-vrienden Giel en Stefan langs. Zij waren verbaasd over de romantische kant van hun vriend: “Wij wisten niet dat hij het in zich had” Rick vraagt aan Stefan: “Heeft hij de juiste keuze gemaakt? Dat wil ik van jou weten, als vriend, als collega?” Waarop Stefan antwoordt: “Ja, hij heeft echt naar z’n hart geluisterd en zoveel mooie gesprekken gehad. Ik ben ervan overtuigd dat het de juiste keuze is geweest.” Giel is het met Stefan eens. Merel is dus helemaal goedgekeurd, maar hoe zit dat nu tussen die twee? We horen je denken.. get to the point!

Nou.. daar gaan we dan!

Merel De Bachelor

Eindelijk hét moment waar we al die tijd op hebben gewacht.. Zijn ze nog samen? Spoel op Videoland zelf door naar 43:37 om te zien wat voor lieve en schattige dingen Thomas en Merel na afloop van De Bachelor hebben gedaan. Zo zijn ze samen uiteten geweest in Mexico, naar Bremen geweest, gaan skiën, Merel haar verjaardag gevierd, ze zijn naar Parijs geweest en hebben zelfs kerst samen gevierd. Wel vonden ze het daten lastig omdat ze van december tot mei niet samen gezien mochten worden. Met pruiken op gingen ze bijvoorbeeld door de Veluwe fietsen. Bijna dachten wij daar gaat die ‘maar’ weer komen..

“Op dit moment ben ik wel echt zeker van ons en is hij wel echt de persoon met wie ik het liefst ben”, horen we Merel zeggen. Thomas voegt er aan toe: “Af en toe kijk ik gewoon naar haar en dan denk ik: ze is echt heel knap en mooi. Dan geloof ik bijna niet dat ze voor mij is. dat is gewoon nog onwerkelijk.”

Ja hoor, ze zijn gewoon samen! HOE LEUK.

Geheime relatie

Thomas en Merel van De Bachelor hebben er alles aan gedaan om hun relatie geheim te houden. Vooral Thomas was heel scherp. In de video zagen we hoe Thomas een plakboek had gemaakt voor Merel: “Je kan natuurlijk niet zomaar ergens foto’s laten uitprinten want dan lekt het ook uit, dus ik had helemaal een fotoprinter besteld.” Ook heeft Thomas een zwarte screenprotector gekocht, zodat niemand zijn telefoon kon meelezen.

Ook moesten ze twee verschillende vluchten boeken om op wintersport te gaan. Thomas vloog ‘s ochtends en Merel ‘s middags. Eindelijk mogen ze de liefde van de daken schreeuwen en dat vinden wij heel erg leuk.

Lisa tegen Dusty in Eating With My Ex: ‘Je staat niet in mijn top 5’