Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty en Style 4 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Heb jij altijd al hair colorist willen worden? Dit is je kans!

Tijdens de coronacrisis hebben we gemerkt dat we niet heel gemakkelijk zonder onze eigen hair colorist kunnen. Met alle gevolgen van dien: uitgroei, verknipte kapsels en verkleurd haar. Toch heeft dat er ook voor gezorgd dat we het wél graag zelf zouden willen kunnen en er misschien wel ons beroep van willen maken. Kun je je hierin vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je: het kan.

The Color College is een feit.

Hair colorist worden bij The Color College

Salon The Color staat bekend om de prachtige resultaten op het gebied van het kleuren van het haar. Nu lanceert The Color een eigen college waar je alle ins en outs kunt leren op het gebied van kleuren en jezelf hair colorist kunt noemen na afloop. The Color College lanceert de eerste haarkleuropleiding in Nederland ‘Word Hair Colorist’. Een unieke opleiding waarbij je geen kappersopleiding als vooropleiding nodig hebt.

hair colorist
The Color College

Voor de creatieveling met een passie voor het kappersvak en haarkleuren die klaar is voor een nieuwe uitdaging, biedt The Color College een 12 of 40 weken lang durende opleiding tot hair colorist aan. Tijdens deze opleiding word je opgeleid tot beginnend hair colorist en krijg je alle kennis mee van educators die zich al jaren in het vak bevinden. De opleiding sluit aan bij de behoefte om je om te scholen.

hair colorist
The Color College

Het unieke aan deze dag- of avondopleiding is dat cursisten geen kappersachtergrond en/of vooropleiding nodig hebben. De opleiding is perfect voor cursisten die al jaren werkzaam zijn in een andere branche zoals horeca, de zorg of hospitality. Na meerdere lockdowns zijn er veel cursisten klaar voor een creatieve switch en The Color College is er klaar voor om deze personen op hoog niveau op te leiden om het vak in te gaan.

Zelf haar kleuren

De kleine groepen zorgen voor meer individuele aandacht van educators naar cursist, zodat de cursisten zich optimaal kunnen ontwikkelen tot Colorist. In deze 12 of 40 weken leer je alle basiskennis en technieken van het inzetten van bijvoorbeeld balayage, highlights en complete haarkleur.

“Bij The Color College leren we jou hoe je de mooiste haarkleur creëert en hoe jij een start kunt maken in dit prachtige vak. Je weet dat je een goede colorist bent als je ervoor kunt zorgen dat al je klanten blij met een mooie haarkleur de deur uitlopen. Van highlights, balayage’s tot crazy colors.” vertelt Floor Mulder, Color Director bij The Color.

hair colorist
The Color College

De opleiding start in september weer en is te boeken via deze link. Met de code beautifycolorist krijg je 20% korting op de opleiding.

Altijd al willen weten welke haarproducten Gigi Hadid gebruikt? We got you