Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 4 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Lisa tegen Dusty in Eating With My Ex: ‘Je staat niet in mijn top 5’

Vanaf vrijdag is aflevering 2 van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. In elke aflevering gaan twee bekende (reality) ex-koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. In de aankomende aflevering zijn Dusty, bekend van Ex On The Beach: Double Dutch 2021, en zijn ex Lisa aan de beurt en gaat het er pittig aan toe. Ook verleidster Danique, bekend van het programma Temptation Island VIPS 2018, schuift aan tafel met Renan van Ex on the Beach 2018.

What is going on?

Eating With My Ex: Dusty en Lisa

Ex On The Beach-bad boy Dusty en zijn ex Lisa kennen elkaar uit Mallorca. Na een aantal maanden daten hield hun kortstondige relatie geen stand, want beiden zetten de bloemetjes ergens anders buiten. Kort voor het ongeluk van Dusty krijgt het stel ruzie en vliegt elkaar in de haren. Lisa zegt dingen waar ze later na het ongeluk veel spijt van heeft. Is Dusty na het ongeluk zachter geworden en kan hij het haar vergeven?

eating with my ex
discovery+

Danique en Renan

Verleidster Danique uit Temptation Island (tevens de ex van Donny Roelvink) en Ex on the Beach hunk Renan zijn een plaatje om naar te kijken. Dit knappe ex-koppel schuift weer met elkaar aan tafel, maar beiden met een andere intentie.. Renan stelt een aantal pittige vragen over het trouw zijn in de relatie waarna Danique zelf ook nog een boekje open doet. Dat wordt draaaamaaaa.

eating with my ex
discovery+

Vorige week was het de beurt aan het spraakmakende EOTB-koppel Jørney en Odim. Wil je weten hoe dat ging? Nou, het ging vooral over biefstukken en knakworsten. Wil je nog even kijken hoe dat ook alweer zat? Je leest het hier.

OMG: Dit zijn de eerste koppels van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch