Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Jørney tegen Odim in Eating With My Ex: ‘Je hebt thuis een lekker biefstukje.. maar je gaat voor een knakworst’

Het is weer zo ver: Vrijdag komt eindelijk de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch online op discovery+. In dit programma krijgen ex lovers – realitysterren en BN’ers – per gang een nogal ongemakkelijke vraag voorgeschoteld. Deze vragen gaan over hun verleden als stel, de break-up en over hun nieuwe relatie. Dit seizoen zien we Jørney en Odim.. maar ook Ricky en Jaydi.

Wij hebben de eerste beelden van aflevering 1.. waarin Jørney wel een hele grappige opmerking maakt.

Jørney & Odim

De liefde tussen Jørney en Odim bloeide op tijdens hun deelname aan seizoen 7 van Ex on the Beach. Al snel daarna werd bekend dat er een baby op komst. Jørney gaf haar leven in Nederland op en trok in bij Odim in Antwerpen. Helaas bleek Odim niet trouw te kunnen blijven aan zijn zwangere baby momma. De Brabantse beauty vertrok met haar dochtertje en vertelde toen hem nooit meer in haar leven te willen hebben. Toch blijft Jørney met een hoop vragen achter over het dubbelleven van Odim. Is er nog een kans dat zij weer een gelukkig gezinnetje vormen samen met hun dochtertje?

Odim gaat twee weken na bevalling Jørney alweer vreemd en er is zelfs videomateriaal

Vreemdgaan

Odim is niet trouw gebleven aan Jørney en een deel van de schuld hiervan legt hij op de dames waarmee hij ontrouw is geweest. “Je weet goed genoeg hoe dat gaat, ze kwamen allemaal naar mij. Wetend dat ik met jou samen was. Dus ik geef toe, ik ben slecht geweest, ik heb je geen goede dienst bewezen… maar die andere meisjes waren ook duivels, want die wisten dat. Ze maakten daar gebruik van weet je. Als ik niet bekend was ging niemand naar mij toe komen.”

Jørney weet ook niet zo goed wat ze met de hele situatie aan moet en vertelt: “Je hebt thuis een lekker biefstukje.. maar je gaat voor een knakworst.” Dit beeld belooft veel goeds voor het nieuwe seizoen van Eating With My Ex.

Andere ex-koppels

Naast Jørney en Odim zien we ook Jaydi & Ricky terug die je kan kennen van Temptation Island. Ook Dusty – die je kan kennen van Ex on the Beach – en zijn ex Lisa gaan nog één keer met elkaar aan tafel. Het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april t/m vrijdag 3 juni wekelijks te zien op discovery+.

OMG: Jørney en Odim zijn vijf weken voor de bevalling uit elkaar