Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 5 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

OMG: Dit zijn de eerste koppels van het nieuwe seizoen Eating With My Ex: Going Dutch

Eerder zagen we al Dennis en Olivia van Ex On The beach: Double Dutch en Kevin en Megan van Temptation Island in het programma Eating With My Ex: Going Dutch. In dit programma krijgen ex lovers – realitysterren en BN’ers – per gang een nogal ongemakkelijke vraag voorgeschoteld met betrekking tot hun verleden als stel, de break-up of over hun nieuwe relatie.

Het nieuwe seizoen is vanaf vrijdag 24 april te zien op discovery+. Wij weten al een aantal koppels die we teruggaan zien in het nieuwe seizoen.

Eating With My Ex: Going Dutch

De kijker is net zoals bij programmas als First Dates en Lang Leve De Liefde een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen. Door de ongemakkelijk vragen die tijdens de date worden gesteld kunnen er gênante, grappige, hartverwarmende en soms wat ongemakkelijke momenten ontstaan. De eerste drie koppels die we terug gaan zien zijn bekend: zo wordt het een emotioneel weerzien voor co-ouders Jørney en Odim, moet Dusty nog wat kwijt aan zijn ex Lisa over een ruzie voorafgaand aan zijn ongeluk en zien Ricky en Jaydi elkaar weer voor het eerst sinds hun break-up. Zien de reality-exen heil in een verzoening of valt er niks meer te lijmen?

Jørney & Odim

Jørney & Odim zijn in aflevering 1 van Eating With My Ex: Going Dutch vanaf vrijdag 29 april te zien. De liefde tussen Jørney en Odim bloeide op tijdens hun deelname aan seizoen 7 van Ex on the Beach. Al snel daarna werd bekend dat er een baby op komst was voor het stel. Jørney gaf haar leven in Nederland op en trok in bij Odim in Antwerpen. Helaas bleek Odim niet trouw te kunnen blijven aan zijn zwangere Jørney. Waarna de Brabantse beauty met haar dochtertje vertrok en hem nooit meer in haar leven wil hebben. Toch blijft Jørney met een hoop vragen achter over het dubbelleven van Odim en is hijzelf nog altijd hopeloos verliefd. Is er nog een kans dat zij weer een gelukkig gezinnetje gaan vormen met z’n tweeën en hun dochter?

Jørney & Odim
Discovery+ Discovery+

Jaydi & Ricky

Jaydi & Ricky zijn in aflevering 1 van Eating With My Ex: Going Dutch vanaf vrijdag 29 april te zien. Jaydi, beter bekend van haar deelname aan Temptation Island met ex Sonny, viel als een blok voor verleider Ricky waarmee ze een relatie kreeg. Begin dit jaar besluit het stel een punt achter hun relatie te zetten en is hun break-up nog vers. Aan tafel blijkt dat de gevoelens voor elkaar nog diep zitten. Is er een verzoening in zicht of is het echt klaar tussen de twee?

Jaydi & Ricky
Discovery+ Discovery+

Dusty & Lisa

Dusty & Lisa zijn in aflevering 2 van Eating With My Ex: Going Dutch vanaf vrijdag 6 mei te zien. Ex on the Beach bad boy Dusty en zijn ex Lisa kennen elkaar uit Mallorca. Na een aantal maanden daten hield hun kortstondige relatie geen stand, want beiden zetten de bloemetjes ergens anders buiten. Kort voor het ongeluk van Dusty krijgt het stel ruzie en vliegt elkaar in de haren. Lisa zegt dingen waar ze later na het ongeluk veel spijt van heeft. Is bad boy Dusty na het ongeluk zachter geworden en kan hij het haar vergeven?

Dusty & Lisa
Discovery+ Discovery+

Releasedatum Eating With My Ex: Going Dutch

Het nieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 29 april t/m vrijdag 3 juni wekelijks te zien op discovery+. De serie wordt geproduceerd door No Pictures Please.

Toch ruzie tussen Temptations Jaydi en Ricky? Alle gezamenlijke Instagram posts zijn weggehaald