Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 7 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Toch ruzie tussen Temptations Jaydi en Ricky? Alle gezamenlijke Instagram posts zijn weggehaald

Ricky en Jaydi vonden tijdens Temptation Island de liefde en eenmaal terug in Nederland zijn de twee gaan samenwonen én ze waren zelfs ‘ouders’ van hondje Gizmo. Toch werd de liefde minder en is het stel een aantal weken geleden uit elkaar gegaan. Er was toen geen sprake van ruzie, maar dat lijkt nu wel anders. Het stel heeft namelijk alle foto’s van elkaar verwijderd. Wat is er aan de hand?

Jaydi en Ricky uit elkaar

De twee lieten begin januari weten uit elkaar te zijn. Ze maakten een gezamenlijke Instagram-post met de volgende beschrijving: “Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen. Helaas hebben wij beide besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.”

Ricky en Jaydi kunnen beiden rekenen op veel steun van vrienden en collega’s. Zo schrijft radio-presentator Bram Krikke “Sterkte” en Tim Douwsma reageert met een gebroken hartje.

Ruzie?

Toch lijkt er nu meer aan de hand te zijn tussen de twee. Alle gezamenlijke Instagram-posts zijn verwijderd en ook de break-up aankondiging is weg. Is er dan toch ruzie?! We houden het in de gaten.

Wacht, wat?! Jaydi van Temptation Island zag er vroeger heel anders uit