Emma Toussain
Emma Toussain Haar 8 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

9 toffe haarstijlen die je deze lente overal gaat zien

Nog een paar weken en dan hebben we de winter weer overleefd. YAY! We kunnen niet wachten tot de zon weer vaker gaat schijnen. Met de ingang van de lente moeten we ook gaan nadenken over frisse nieuwe looks. Luchtige kleding, zachte make-up én toffe nieuwe haarstijlen. Nog inspiratie nodig? Wij zetten de leukste haarstijlen voor je op een rijtje.

1. Spiky bun

De spiky bun is helemaal in. Dat is ook niet zo gek, want het staat netjes maar toch speels. Je maakt ‘m ook super makkelijk. Hoe je dat doet? Je leest het hier.

2. Hoge vlecht

De hoge vlecht terug van weggeweest. Ook ontzettend handig ook als je gaat sporten bijvoorbeeld! Je weet in elk geval zeker dat je haar niet in de weg gaat zitten.

3. Twee staartjes

Een beetje terug naar de kindertijd, maar het kan daarom ook heel schattig staan. Ook leuk als je alleen de bovenste laag van je haar vastmaakt.

4. Haarband

De ultieme hairqueen Matilda Djerf draagt regelmatig een haarband en veel meiden zijn inmiddels fan. Je ziet ‘t overal terug op Instagram.

5. Baby vlechtjes

Ook de babyvlechtjes zijn ontzettend populair. Een stijlicoon zoals Hailey Bieber wordt er vaak mee gezien.

6. Barbie staart

Een hoge staart met je eigen haar als ‘elastiek’? Het staat een stuk netter dan de gewone paardenstaart en het is ook perfect voor een avondje uit.

7. De klem

We gaan nog even terug naar Matilda, want ook zij draagt regelmatig een klem en het staat geweldig. In deze video laat ze zien hoe ze dit kapsel maakt.

8. Half-up bun

De half-up knot eigenlijk al jaren erg populair en wij houden ervan. Het staat speels en je haar is toch uit je gezicht. Perfect dus voor een dagje school of voor op werk. Ook héél erg leuk als je de onderlaag van je haar krult.

10 manieren hoe je de populaire half-up haartrend kunt dragen

9. Curtain bangs mét bun

Wij zijn enorm fan van curtain bangs en hoe leuk staat het in combinatie met een knot?!

3x veranderingen in je skincare-routine die je deze lente wil maken