Metro
Metro Sterrenbeelden 8 feb 2022

Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 6

e week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een weekhoroscoop voor je klaar staan. En da’s precies wat je nodig hebt, want hoe fijn is het om alvast te weten hoe de rest van de week eruit gaat zien? Benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die week 6 voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen..

Horoscoop week 6

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Ben je wat prikkelbaar deze week? Maak van bekvechten geen tweede natuur. Geef de ander eens gelijk, het zal je goed doen. Al gaat het maar om een kleinigheidje. Wellicht is deze ene keer wel het opstapje naar een flexibelere levenshouding.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Deze week roept een gebeurtenis leuke herinneringen op. Deze herinnering in gedachten nog eens beleven zal je goed doen. Hoe kon je dat vergeten? Kun je dit nog een keer beleven? Denk er eens over na, het is zeker de moeite waard.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Het gaat deze week niet zoals jij het je had voorgesteld en dat is moeilijk voor jou. Als jij je zo halsstarrig blijft opstellen dan kan je strijd verwachten. Als je wat meer toegeeft, valt het allemaal wel mee. Toch maar inschikken dan?

Kreeft – 22 juni t/m 22 juli

Maak je deze week niet te druk om je financiële situatie. Het lijkt dan wel iets minder goed te gaan, maar dat is slechts van korte duur. Neem de tijd om je financiële positie te verbeteren, besteed er extra aandacht aan. Dan komt het dik in orde.

Leeuw – 23 juli t/m 23 augustus

Probeer die beslissing uit te stellen. Laat je deze week niet tot een overhaaste beslissing dwingen. Neem de tijd om je gevoelens op een rijtje te zetten om in alle rust een beslissing te nemen. Zo krijg je nooit spijt van je beslissing.

Maagd – 24 augustus t/m 23 september

Analyseer de kritiek die jij deze week krijgt goed. Wat een ander van jou vindt hoeft niet waar te zijn. Leg dan die kritiek gewoon naast je neer. Als er echter wel een kern van waarheid in zit, doe er dan ook je voordeel mee.

Weegschaal – 24 september t/m 23 oktober

Verlang niet naar problemen als die deze week even wegvallen. Geniet eens van de rust en blijf niet piekeren. Oude problemen zijn weliswaar verdwenen maar helaas nieuwe problemen ontstaan vanzelf weer. Dit is een periode om bij te tanken.

Schorpioen – 24 oktober t/m 22 november

Je bent in een creatieve fase van je leven aangekomen. Dat kan zich op veel manieren uiten, niet alleen kunstzinnig. Wellicht bedenk je op je werk een goede oplossing voor een moeilijk probleem of versier jij iemand op een heel originele manier.

Boogschutter – 23 november t/m 21 december

Je kunt wel alles alleen doen, maar jij werkt liever samen. Je hebt een klankbord nodig om ideeën tegen aan te houden. Ga daar deze week nog naar opzoek. Als je een geschikt persoon vindt, dan zullen je volgende projecten zeker een succes worden.

Steenbok – 22 december t/m 20 januari

Je neemt deze week weer eens te veel hooi op je vork. Jij wilt altijd alles wel doen, alles is immers interessant. Pas op dat je niet instort onder die zware last. Ook jij bent maar een mens en ook jij hebt je grenzen om rekening mee te houden.

Waterman – 21 januari t/m 19 februari

Je hebt deze week geen zin om je uit te sloven. Je hebt zin om alleen die dingen te doen waar je zelf voordeel van hebt. Dat mag even, maar binnenkort moet je echt je verantwoordelijkheden weer onder ogen zien. Dan moet je weer serieus aan de slag.

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Een ontmoeting met een onbekende opent deuren, carrièrekansen die groter zijn dan je ooit had verwacht. Let dus goed op. Maak gebruik van de geboden kansen en laat ze niet glippen. Wees wel duidelijk in wat je wilt en wat je niet wilt.

Dit artikel stond eerder op METRO

Reageer op artikel:
Wat staat je deze week te wachten? Dit is je horoscoop van week 6
Sluiten