Emma Toussain
Emma Toussain Reality 5 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Odim gaat twee weken na bevalling Jørney alweer vreemd en er is zelfs videomateriaal

Het blijft een bijzonder ‘koppel’: Odim en Jørney, bekend van hun deelname aan Ex On The Beach. Ze kregen een relatie maar dit was alles behalve liefdevol, want Odim schijnt meerdere malen te zijn vreemdgegaan en Jørney vertelt graag alles op social media. Toch zijn ze nu aan elkaar verbonden, want Jørney is afgelopen kerstavond bevallen van hun kindje. Toch lijkt Odim er al weer klaar mee te zijn..

Hij zoekt namelijk weer contact met andere vrouwen.

Odim en Jørney

Het kleine meisje van dit bijzondere koppel is op 24 december geboren. Jørney deelt het nieuws in haar Instagram Story: “Vol trots kunnen wij zeggen dat wij gister het mooiste kerstcadeau hebben ontvangen die je maar kunt wensen. Om 19.00 uur is onze prachtige dochter geboren.” De naam van het meisje is nog niet bekend.

De Belgische Odim was bij de bevalling aanwezig en het koppel leek erg gelukkig. Dit blijkt van korte duur, want Odim is wederom betrapt op vreemdgaan. Het vrouw in kwestie heeft screenshots van het gesprek (onder schuilnaam Eric Ocansey) gestuurd naar het roddelaccount @reality.fbi én ze heeft zelfs videobeelden van Odim, terwijl hij naar haar auto loopt.

Eigen schuld, dikke bult

Als de vrouw eenmaal ziet dat het om Odim gaat, stuurt ze hem een bericht: “Welkom in Rotterdam mop. Kijk eens in de spiegel kijk dan naar mij en vraag je dan nog eens af of ik het met je zou afspreken en of het sense maakt wat je doet. Achterlijke idioot je bent nauwelijks een week vader, je vriendin heeft waarschijnlijk nog bloedverlies van de bevalling en jij rijdt naar een ander land voor een vrouw die je niet kent. Ga je schamen sukkel.”

Nou, dat is duidelijke taal. You go girl!

Bekijk de screenshots hieronder:

Odim vreemdgaan
Bron: @reality.fbi
Odim vreemdgaan
Bron: @reality.fbi
Odim vreemdgaan
Bron: @reality.fbi

Reactie Jørney

(Ex?)-Vriendin en baby momma Jørney heeft ook al gereageerd op deze verhalen screenshots: “Een depressieve mama, daar heeft mijn dochter niks aan. Dus ik ga alles doen om positief te blijven, in een goede vibe te blijven. Daarom zou ik het fijn vinden als jullie mij verder met rust willen laten over de hele situatie. Wat Odim verder doet, dat zijn niet mijn zaken. Het belangrijkste is dat hij een goede vader is voor mijn dochtertje”.

OMG: EOTB-Jørney en Odim zijn uit elkaar om deze heftige reden