Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 3 mei 2022
Leestijd: 1 minuut

Deze Nederlandse zangeres is te horen in de laatste aflevering van Selling Sunset

Heb jij de hitserie Selling Sunset helemaal uitgekeken? Dan is jouw vast ook één ding opgevallen.. in de laatste aflevering van seizoen 5 wordt er namelijk een nummer van een Nederlandse artiest afgespeeld. Het nummer zorgt voor extra dramatisch effect en daar zijn de producers van de show natuurlijk uitermate goed in.

Maar.. om wie gaat het?

Selling Sunset seizoen 5

Het nieuwste seizoen staat sinds 22 april op Netflix en omdat de reeks maar tien aflevering heeft, ben je er zó door heen. In de laatste aflevering hoorden wij iets heel bekends.. namelijk het nummer ‘Arcade’ van Duncan Laurence. Nu horen we je denken: Duncan is toch geen zangeres?! Nee klopt. Deze versie in Selling Sunset wordt namelijk gezongen voor Davina Michelle. Hoe leuk is dat!

Bekijk de cover hieronder:

Drama, drama én nog eens drama

Terwijl het nummer ‘Arcade’ zich afspeelt zien we hoe alle castleden (tijdelijk) hun eigen weg gaan. Vanessa is op het vliegveld omdat ze naar haar vriend gaat in Engeland, Chrishell heeft verdriet van haar break-up met Jason, Mary loopt met Romain en Christine kijkt uit het raam. Wat gaat seizoen 6 ons brengen? Wij kunnen niet wachten.

YES! Dit is de releasedatum van Selling Sunset seizoen 5

Reünie

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Selling Sunset zal er een speciale reünie-aflevering komen na het vijfde seizoen. De aflevering zal op 24 april, 2 dagen na de release van het nieuwe seizoen op Netflix, opgenomen worden in Los Angeles. De releasedatum van deze aflevering is helaas nog niet bekend. Wel weten we dat Christine Quinn niet aanwezig zal zijn bij deze opname.

De trailer van Selling Sunset seizoen 5 is nu te zien en deze belooft veel goeds