Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 8 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De trailer van Selling Sunset seizoen 5 is nu te zien en deze belooft veel goeds

Twee weken geleden werd de releasedatum van het nieuwe seizoen van Selling Sunset bekend gemaakt. In de preview zagen we hoe Chrishell en haar baas Jason hun relatie bekendmaakten aan de andere leden van The Oppenheim Group. We dachten toen die relatie het grootste nieuws (en drama) van het seizoen ging zijn, maar niks is minder waar. Gisteren zette Netflix de trailer online en deze belooft veel goeds.

Let’s talk drama.

Jason en Chrishell

In de preview, die werd gedeeld door de cast van Selling Sunset, zagen we de reacties op de relatie van Chrishell en Jason. Ook zagen we Chrishell praten met Mary Fitzgerald (Jason’s ex), die zegt: “Ik weet niet wat ik moet zeggen”. Wij hoopten toen dat deze gloednieuwe relatie de vriendschap tussen de twee vrouwen niet zou opbreken. Gelukkig horen we Mary in de trailer zeggen dat ze “het geweldig zou vinden als Chrishell en Jason zouden trouwen.” Dus.. waar is die drama dan?

Selling Sunset seizoen 5

In de trailer van seizoen 5 zien we dat vooral Maya en Christine vinden Chrishell nu voorgetrokken wordt, omdat ze met de baas date. Ook maken we kennis met een nieuwe makelaar genaamd Chelsea. Chelsea lijkt wel een hele goede band te hebben met de sneaky Christine, die vaker nieuwelingen aan haar kant probeert te krijgen. Dat Christine nog niet veranderd is verbaast ons helemaal niks.

Daarnaast is Mary nu manager (whut?) en probeert ze ervoor te zorgen dat iedereen in The Oppenheim Group het weer met elkaar kan vinden. Ook lijkt het erop dat ze iemand zullen moeten ontslaan. Wie zal dat zijn? Ahhhh, daar is de juice.

Bekijk hier de trailer van Selling Sunset seizoen 5:

Nog maar 2 weken

Het vijfde seizoen van Selling Sunset bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 22 april te zien op Netflix. Wij kunnen niet wachten! Gaan jullie kijken?

In april op Netflix: lijst met nieuwe toffe series, films en seizoenen