Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Films & Series 24 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

In april op Netflix: lijst met nieuwe toffe series, films en seizoenen

De maand maart is bijna voorbij en we zijn door al onze films en series heen. Wat gaat de tijd toch snel. Gelukkig heeft Netflix heel wat voor ons in petto! De streamingdienst komt namelijk met een hele lijst nieuwe pareltjes in april en wij kunnen niet wachten.

Wij zetten onze favorieten op een rijtje.

Nieuw op Netflix in april 2022

Het is weer lente! Reden genoeg om lekker naar buiten te gaan. Maar mocht er weer een storm opwaaien (kan zomaar), of mocht je even een avond geen plannen hebben dan is er genoeg te zien op Netflix. Zo ook deze pareltjes:

The Ultimatum: Marry or Move On

Van reality kunnen we nooit genoeg krijgen, The Ultimatum: Marry or Move On kunnen we dan zeker niet overslaan. In deze serie volgen we zes verschillende koppels die op het punt staan te gaan trouwen. Eén van de partners van elk koppel heeft een ultimatum gesteld, waardoor ze gedwongen worden om óf te trouwen.. of verder te gaan. In de loop van acht weken kiest elk stel een nieuwe potentiële partner voor een onvergetelijke ervaring in de hoop duidelijkheid te krijgen over de toekomst van hun relatie. De realityserie The Ultimatum: Marry or Move On is vanaf 6 april op Netflix te zien!

The In Between

In deze Amerikaanse film uit 2022 verliest een jonge tiener de liefde van haar leven door een tragisch ongeluk. Ze is ontroostbaar en begint ze te geloven dat hij haar tekenen vanuit het ‘hiernamaals’ stuurt. De romantische drama The In Between is vanaf 8 april op Netflix te zien!

Elité

Deze Spaanse serie gaat over studenten aan de elitaire school Las Escinas. Zodra drie mensen uit het arbeidersmilieu hun intrede doen worden er uiteindelijk wél vriendschappen gesloten. Daar is niet iedereen het mee eens. Daar bovenop is één van de rijken vermoord en langzaam maar zeker wordt duidelijk wie dat heeft gedaan. Het vijfde seizoen van de dramaserie Elité is vanaf 8 april op Netflix te zien!

Selling Sunset seizoen 5

In deze realityserie verkopen de vastgoedmakelaars van The Oppenheim Group het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat drama als er een onverwachte relatie ontstaat binnen het makelaarskantoor. Het vijfde seizoen van de realityserie Selling Sunset is vanaf 22 april op Netflix te zien!

De rest van de lijst zien? Klik Hier.

8 romantische films die we dit jaar kunnen verwachten