Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Sterrenbeelden 24 mrt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dit is de make-uptrend die je deze lente moet proberen volgens je sterrenbeeld

Het is lente! Een nieuw fris seizoen vol met nieuwe make-uptrends. Het liefst wil je natuurlijk alles uitproberen, maar dat gaat soms gewoon niet. Om het wat makkelijker te maken kan je je keuze baseren op je sterrenbeeld. Wij zetten dé make-uptrend die het beste bij je past rijtje.

Deze make-up trend moet jij deze lente proberen volgens je sterrenbeeld.

Make-up en sterrenbeelden

Je zou misschien niet denken dat je sterrenbeeld invloed heeft in de keuzes die je maakt op het gebied van make-up trends. Toch is dit wel zo, elk sterrenbeeld heeft karaktereigenschappen. Misschien ben jij wel avontuurlijk, wat kan betekenen dat jij meer durft. Dus ook op het gebied van je make-up keuzes. Deze make-up trend ga jij deze lente willen proberen.

Ram: Dare to be bold

Een Ram is avontuurlijk, opvallend en fel. Bij dit sterrenbeeld past dus een opvallende ooglook! Een Euphoria-geïnspireerde look zal anderen eraan herinneren dat je fel bent en laat zien dat je passie hebt voor veel dingen in het leven.

Stier: Double winged eyeliner

Een Stier is koppig en doet alles op zijn of haar manier. Zo is ook de lente-look die bij een Stier past. De double-winged eyeliner zal zeker niet misstaan.

Tweelingen: Bright lente blush

Een Tweeling kan nog wel eens brutaal zijn, ook bij dit karakter past een make-uptrend. Dit is namelijk de bright blush look. Met deze look trek je alle aandacht! Van perzik en rooskleurig.. je zult ervoor zorgen dat je wangen het hele seizoen positiviteit uitstralen.

Kreeft: Shine Bright Like A Diamond

Een Kreeft is verlegen en het is tijd om deze lente uit je comfort zone te stappen. De beste look om dit mee te doen is met een lichaamsglitter. Het zal je fascinerende eigenschap nog meer uitlichten.

Leeuw: Koraalkleur

Een Leeuw is creatief en heeft een vurig karakter. De kleur koraal is de kleur die de Leeuw deze lente moet dragen. Dit zal je vurige karakter en je creatieve aard een boost geven. Ook is de roze of rode koraalkleur een prachtige tint.

Maagd: Dewy skin

Een Maagd staat bekend om het hebben van een geweldige vibe, daarom straal je deze lente ook weer optimisme uit. Een goede manier om een ​​positieve lentelook te krijgen is om simpele stralende huid te creëren zodat anderen je stralende persoonlijkheid van buiten ook kunnen zien.

Weegschaal: Donkere lipkleur

Een Weegschaal heeft altijd balans en harmonie nodig in zijn leven. Een donkere lipkleur die je deze hele lente kan dragen zal je vastberadenheid geven en dus ook die balans die je nodig hebt.

Schorpioen: Spinnenwimpers

Schorpioen is verleidelijk, onweerstaanbaar en sexy, heeft klasse en trekt overal de aandacht. Deze wimperlook zal deze lente de aandacht zeker naar jou toetrekken. Het is een gedurfde look maar past dus ook perfect bij de Schorpioen.

Boogschutter: Ombré-oogschaduw

Boogschutter houdt zich nooit aan de normen, je zult deze lente een ombré-oogschaduw moeten rocken. Je hoeft niet één kleur te kiezen! Je gelooft tenslotte niet in binnen de lijntjes kleuren en je make-uplook moet dat weerspiegelen.

Steenbok: Dunne wenkbrauwen

Steenbok heeft een scherpzinnig gevoel voor stijl en smaak. Het is dan dus ook een trendvolger. Fluffy wenkbrauwen zijn zóóó vorig seizoen. Dunne wenkbrauwen zijn in en die ga jij deze lente dus zeker proberen.

Waterman:Frosted lips

Waterman is origineel en heeft speelruimte nodig. Met deze forsted lip-trend kan jij dus wel uit de voeten. Deze lente ga jij dus voor een oude en glimmende liplook.

Vissen: Sparkle lente look

Een Vis heeft een dromerig karakter. Hoe kan je dit beter uitbeelden dan met een beetje sparkle om je ogen? De opties van een glitter-look zijn oneindig, deze lente heb je dus genoeg uit te proberen.

Dit seksstandje moet je dit weekend proberen volgens je sterrenbeeld