Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Make-up 5 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste dupes van de populaire Rare Beauty Liquid Blush

Selena Gomez’ beautymerk Rare Beauty gaat lekker. Vooral de liquid blushes zijn niet aan te slapen. In Nederland al helemaal niet, want wij moeten naar de buitenlandse Sephora om ze in te slaan. Dus om je de moeite (en wat geld) te besparen, zetten wij hier de beste dupes op een rij.

De liquid blush van Rare is razend populair, maar er zijn ook een aantal liquid blushes die wel érg in de buurt komen van de geliefde formule.

De beste dupes van de Rare Beauty Liquid Blush

De Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty is geweldig: hij is mega gepigmenteerd, gaat lang mee en blendt supermooi in de huid. Maar… hij kost €23 en is niet in Nederland te verkrijgen. Tijd voor dupes!

E.L.F. Camo Liquid Blush

Volgens TikTok zijn deze blushes van Elf één op één dupe van de Soft Pinch Liquid Blushes van Rare Beauty. De kleuren lijken in ieder geval al identiek te zijn. Ook de formule liegt er niet om: soft and creamy it is. En voor de prijs hoef je ‘m niet te laten liggen.

Voor slechts €8 zijn de blushes te koop bij Douglas.

@mahahahahahahahahahahaha

Replying to @bee 🫶 here u go #elfcosmetics #elfdupes #liquidblush #elfcamoliquidblush

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

Makeup Revolution Liquid Blush

Maak kennis met de Liquid Blush van Revolution. Volgens vele make-upliefhebbers smelt deze net zo mooi in de huid. En we moeten eerlijk zeggen: het resultaat mag er zeker zijn. De kleur wijkt iets af van Rare Beauty, maar dat verschil is verwaarloosbaar. Kijk nou eens naar die glow!

Makeup Revolution Blush Bomb Cream Blusher Glam – €6,95

@rachellldaguanno

Reply to @rachellldaguanno its confirmed… DUPE FOR RARE BEAUTY! #Rarebeautydupe #blushdupe #rarebeauty #revolutionliquidblush #revolutionbeauty #dupetest #makeupdupe #blushdupe #letsputittothetest #comparingmakeup #glowyfinish #dewyfinish #thegirlsthatgetitgetit #nevertoomuchblush

♬ original sound – Rach D’Aguanno

Makeup Revolution Superdewy Liquid Blush

Voor iedereen die wel van een glow houdt, hebben we de ideale dupe. Het is er nog eentje van Makeup Revolution, maar dan de Superdewy Liquid Blush. Je krijgt er een mooie blos van, maar je huid ziet er ook nog eens super glanzend uit.

Makeup Revolution Superdewy Liquid Blush – €5,99

@heatherhalsema

The best drugstore liquid blush I’ve ever tried! The brand is @makeuprevolution #drugstoremakeup #creamblush #makeupaddict #learnontiktok #makeupfavorites

♬ original sound – Heather Halsema