Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 23 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze blush is de perfecte dupe van de Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij houden van make-up. Al die prachtige producten en verpakkingen: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar het kost ook allemaal genoeg.

Daarom delen wij deze perfecte dupe van de Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty met jou!

Dupe van de Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty

Het is alweer even een tijdje geleden dat de Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty compleet viraal ging. Het product brak nog net niet het internet en niet zonder goede reden. De blushes van het make-upmerk van Selena Gomez zijn ook prachtig en je hebt maar een klein beetje nodig voor maximaal effect. Het product is naar onze mening dan ook helemaal het geld waard.

Toch hebben wij en misschien ook jij niet altijd het geld om dure make-upproducten te kopen, dus zijn we op zoek gegaan naar een goede dupe. En die dupe hebben we gevonden, want volgens TikTok zijn deze blushes van Elf een
één op één dupe van de Soft Pinch Liquid Blushes van Rare Beauty. De kleuren lijken in ieder geval al identiek te zijn.

@mahahahahahahahahahahaha

Replying to @bee 🫶 here u go #elfcosmetics #elfdupes #liquidblush #elfcamoliquidblush

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Tchaikovsky) – Ian Post

@mahahahahahahahahahahaha

Replying to @Tas berry well and suave mauve are my favvsss #elfcamoblush #liquidblush #elfliquidblush #liquidblushswatches

♬ Pink Friday Girls – Nicki Minaj

Reacties

Het duurde dan ook niet lang voordat er massaal reacties verschenen op deze geweldige dupe. Zo schrijft een fan van het product: “lucky and comin in hot pink are exact dupes it’s crazy.”

Andere kijkers van de video’s zijn ook enthousiast over dit product en reageren allemaal hetzelfde: “Elf can dupe anything and it will aways be fire”, “elfs comeback is too good haven’t bough anything since probably 2014 & now i’m obsessed !”, “Elf has a slightly warmer undertone I think but they’re soooo close that’s crazy” en “I went to my target and was not lucky yet 😭 hoping it comes soon!!”

Ga jij deze nieuwe blush van Elf uitproberen?