Redactie
Redactie Confession 23 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Nora (23): ‘Ik ben compleet in shock door wat mijn huisgenootje in onze vaatwasser stopt’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week vertelt Nora* (23) over de rare spullen die haar huisgenootje in hun vaatwasser stopt.

‘Ik ben compleet in shock over wat mijn huisgenootje in onze vaatwasser stopt’

“Ik en mijn huisgenootje hebben elkaar drie jaar geleden op school ontmoet en waren beiden nog op zoek naar iemand om mee te wonen. We hebben er toen voor gekozen om samen op zoek te gaan naar een leuk plekje. Dit is al die jaren erg goed bevallen en we zijn in die tijd dikke vriendinnen geworden. We praten over praktisch alles wat er in ons leven gebeurt en zijn ook niet vies van het delen van onze seksuele ervaringen.

Zo vertelde zij mij een tijdje geleden dat ze aan het experimenteren was met haar partner. Ze hadden al wel eens eerder geëxperimenteerd met seksspeeltjes, maar hadden nu een buttplug uitgeprobeerd. Volgens haar een echte aanrader, dus wie weet dat ik het in de toekomst ook eens ga gebruiken. En hoewel ik altijd geniet van al haar juicy verhalen, kwam ik laatst achter een misselijkmakende verrassing…”

Suze (32): ‘Ik reisde naar het buitenland om zwanger te raken van een vreemde man’

Buttplug

“Ik was een paar dagen geleden een grote schoonmaak aan het houden. Na het poetsen van de vloeren en het afstoffen van praktisch alles wat in ons huis staat was het tijd om de vaatwasser uit te pakken. Toen ik deze opendeed viel mij nog niks op, maar toen ik de bovenste lade naar buiten trok, zag ik tot mijn schrik daar de buttplug van mijn huisgenoot liggen.

Ik dacht eerst nog dat dit misschien een vergissing was en gaf haar nog het voordeel van de twijfel. Maar toen ze thuis was gekomen en ik haar ernaar vroeg keek ze totaal niet geschrokken. Ze had haar buttplug met opzet in de vaatwasser gelegd, zodat hij (volgens haar) extra goed schoon gemaakt zou worden. Ik werd opeens spontaan onwel van de gedachte dat iets wat in haar kont had gezeten samen werd gewassen met ons servies. En alsof het niet veel erger kon vertelde ze mij ook nog doodleuk dat dit niet de eerste keer was dat ze dit had gedaan. Alleen de gedachte al dat ik borden, bestek en bekers heb gebruikt uit dezelfde vaatwasser waar ook haar buttplug in schoongemaakt is maakt me ziek. Ik heb haar dan ook heel duidelijk gemaakt dat ik nooit meer haar buttplug in onze vaatwasser wil tegenkomen. Maar ben nu eigenlijk bang dat het nog een keer gaat gebeuren…”

Féline (26): ‘Mijn vriend liet mij alleen in het ziekenhuis om een voetbalwedstrijd te kijken’

* De naam van Nora is wegens privacyredenen veranderd.