Redactie
Redactie Confession 10 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Suze (32): ‘Ik reisde naar het buitenland om zwanger te raken van een vreemde man’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confessions’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Deze week vertelt Suze* over haar ‘geheim’.

Sunnery James blijkt niet zo trouw aan Doutzen: ‘Alles gelikt wat hij likken kon’

‘Ik reisde naar het buitenland om zwanger te raken van een vreemde man’

“Drie jaar geleden, toen ik 29 was, heb ik besloten dat ik graag een kindje wilde. Dit was op dit moment al jaren een wens van mij, maar ik had nog nooit een relatie gehad waarin het als een goede volgende stap voelde. Ik was op die leeftijd net weer single, maar wilde niet meer langer wachten. Ik werd er namelijk niet veel jonger op en had niet het gevoel dat ik een leuke man ging tegenkomen in de aankomende jaren. Daarnaast had ik helemaal geen man nodig om een baby te krijgen. Ik heb een universitaire diploma en verdiende op dat moment al genoeg geld om mijzelf en een baby te onderhouden.”

Wat heb je toen gedaan?

“Ik ben toen gaan kijken wat mijn opties waren. Ik kon op zoek gaan naar een donor, maar hier had ik op de een of andere manier gewoon niet een fijn gevoel bij. Daarnaast leek het mij gewoon geen fijn idee om een kind te krijgen van zo’n anonieme man. Het leek mij een betere optie om zelf op zoek te gaan naar een leuke geschikte man, maar dan wel buiten Nederland. Ik had namelijk geen zin om gezeur te hebben over de voogdij over het kind, dus besloot ik een trip te plannen naar het buitenland. Na flink wat uren te hebben gevlogen kwam ik aan in het zonnige land wat ik uitgekozen had, om hier vier weken vakantie te vieren. Maar dat was niet mijn enige missie.”

Hoe heb je het vervolgens aangepakt?

“Ik ging op zoek naar een leuke man die mij kon helpen met mijn wens. Op Tinder maakte ik een profiel aan met daarop mijn wens en naar mijn verassing reageerde er flink wat mannen. Ik sprak met verschillende mannen af, maar voelde met één specifieke man een klik. Na flink wat gesproken te hebben ging hij akkoord met mijn deal. Voor een leuk bedrag zou hij elke avond seks met mij hebben voor de tijd dat ik op vakantie was. En tot mijn verassing werkte dit. Niet lang nadat ik weer thuiskwam van mijn vakantie bleek ik zwanger te zijn. Een hele grote, maar blije verassing, aangezien ik niet echt had verwacht dat het gelijk zou lukken. Nu, drie jaar later, geniet ik elke dag weer van mijn prachtige dochter en ik zou het na al die jaren zo weer opnieuw doen. En mijn omgeving weet van niks. Zij denken dat ik per ongelijk zwanger ben geraakt tijdens mijn vakantie, maar niks is minder waar.”

*De echte naam van Suze is bekend bij de redactie.