Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 9 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Mensen op hun sterfbed hebben het meest spijt van deze 5 dingen

Soms lijkt alles even tegen te zitten. We krijgen in ons leven allemaal wel eens te maken met tegenslagen. Toch moet je er zelf het beste van maken en het is dan ook wel eens fijn om vanuit een ander perspectief te kijken.

Zo zijn dit de 5 dingen waar mensen die doodgaan het meest spijt van hebben.

Spijt

We hebben allemaal wel eens spijt: spijt van dat laatste wijntje dat je beter niet had kunnen drinken, spijt dat je niet op die leuke man af bent gegaan of spijt van iets wat je hebt gezegd. Maar wat zijn nou de grote levenslessen waar we met z’n allen veel te weinig mee bezig zijn? Op TikTok gaat er op dit moment een video viraal van een vrouw die vertelt waar mensen die op hun sterfbed liggen het meest spijt van hebben.

Waar heb je aan het einde van je leven namelijk echt spijt van? Dat wordt onthuld door een vrouw die acht jaar lang mensen verzorgde die op hun sterfbed lagen. En de 5 dingen waar zij het meeste spijt van hebben zorgen er misschien wel voor dat jouw ogen geopend worden. Wij zetten de 5 dingen waar mensen die doodgaan het meest spijt van hebben voor je op een rij:

Tijd voor wat ‘me time’? Met deze 30 activiteiten vermaak jij je prima

1. Ik zou willen dat ik een leven had geleid dat trouw was aan mezelf, niet het leven dat andere mensen van mij verwachtten

2. Ik wou dat ik niet zo hard had gewerkt

3. Ik wou dat ik de moed had gehad om mijn gevoelens te uiten

4. Ik wou dat ik contact had gehouden met mijn vrienden

5. Ik wou dat ik mezelf had toegestaan gelukkiger te zijn

@amiaziz4

#life #lifehacks #lifelessons #lifetips #lifeadvice #lifeisbeautiful #lifeisgood #lifeisshort #quotes #quoteoftheday #quotess #motivation #motivational #motivationalvideo #advicetiktok #tiktok #trending #tik_tok #fyp #foryou #fypシ #viral #viralvideo #viraltiktok #fypシ゚viral

♬ original sound – Ami

Of deze vijf uitspraken je nou inspireren om iets te veranderen in je leven of niet: het zijn uitspraken die goed zijn om in je achterhoofd te houden.

Met deze tips sta jij altijd zelfverzekerd en mooi op een foto