Britta van Aggele
Britta van Aggele Lifestyle 24 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTok is compleet obsessed met deze clean girl set van de C&A

Clean girl is een trend die het hele jaar al viraal gaat. Op TikTok en Pinterest kan je de nodige inspiratie vinden hoe je deze trend in je eigen leven kan introduceren.

Op dit moment is TikTok bijvoorbeeld compleet obsessed met deze clean girl set van de C&A.

Clean girl set C&A

Net zoals bij veel trends die viraal gaan op social media moet je ook voor de clean girl look vaak flink wat geld neerleggen. Producten die bij deze trend horen komen stuk voor stuk vaak met een behoorlijk prijskaartje, maar er worden nu op TikTok ook betaalbare items gedeeld die voor hetzelfde effect zorgen. Zo gaat deze clean girl set van de C&A compleet viraal.

De set bestaat uit een broek van joggingstof met een overslag bij de heupen en een bijpassende trui van dezelfde stof, met een overslag bij de schouders. Verkrijgbaar in de kleuren paars, zwart, licht- en donkergrijs kan je deze set al scoren voor maar 26 euro. TikTok lijkt in ieder geval helemaal verkocht te zijn door de set, want het platform staat vol met video’s waarin vrouwen de kleding passen.

@kvtxi

TRY ON cute Two-Piece at c&a!! First Link in my BIO!🤍 #cunda #haul #fashiontiktok #cleangirlaesthetic #cleangirl #set #tryonhaul #foryou #outfitideas #outfitinspo #newin

♬ original sound – EX7STENCE™

@chelseyemily

RUN TO THE @C&A FOR THIS CLEAN GIRL SET NOW !! 💖 #outfitideas #ootd #cleangirloutfit #cleangirllook #itgirlaesthetic #outfitinspo

♬ original sound – chelseyemily__

Deze blush is de perfecte dupe van de Soft Pinch Liquid Blush van Rare Beauty

Reacties

Uit de reacties blijkt dat ook andere vrouwen wel te spreken zijn over deze slimme set van C&A. Zo schrijven fans van de clean girl set: “IK GA NIET ZOVEEL GELD UIRGEVEN”, “Ik heb deze gevraagd voor kerst in het zwart” en “C&A is killing it lately.”

Andere vrouwen zijn ook enthousiast en reageren: “Ik wil alle kleuren”, “Oehhh wat een heerlijk setje 😍” en “C&A stepping up their game.” Daarnaast geeft iemand ook nog een handige tip voor studenten. Met de app UNiDAYS krijg je online, als student, namelijk ook nog 15% korting. Dan is de set al helemaal goed te betalen.

Je hond krijgt toch wel een kerstcadeau? 5 ideetjes voor jouw trouwe viervoeter

Scoor hem dus snel voordat je te laat bent en hij overal uitverkocht is!