Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Is dit de nieuwe vriendin van oud-Bachelor Tony Junior?

De naam Tony Junior heb je waarschijnlijk wel een keer (of twintig) voorbij zien komen. Na zijn deelname aan De Bachelor, waar hij uiteindelijk toch niet de liefde vond, bleek ex-vriendin Maan de Steenwinkel ook niet erg blij te zijn met Tony. Daarna kwamen er berichten naar buiten dat Tony weer op zoek was naar de liefde en dit zou doen via een dating-app. Nu deelt hij foto’s met een vrouw op zijn Instagram account.

Heeft hij de ware eindelijk gevonden?

Maan en Julia

Tony Junior deed mee aan het eerste seizoen van De Bachelor. In dit programma ontmoette hij Julia, waar hij na het programma dan ook mee eindigde. Helaas heeft hun relatie na De Bachelor niet lang geduurd.. In de reünie destijds vertelde hij dit: “Nee, wij zijn niet meer samen, we hebben het vier, vijf weken heel leuk gehad. Daarna kwam ik op een punt dat ik in de war raakte. Ik wist even niet meer waar ik naar moest luisteren. En ik denk dat ik daardoor heel even vrij moest zijn.”

Voor Julia heeft Tony een relatie gehad met zangeres Maan. Zij zijn heel lang goede vrienden gebleven maar toch was zij laatst niet zo blij met hem, omdat tijdens een uitzending van het tv-programma Rooijakkers over de vloer bleek dat hij een ingelijste string van haar aan zijn muur had gehangen.

Nieuwe liefde van Tony Junior

Op het Instagram-kanaal van Tony Junior post hij foto’s met een onbekende vrouw. Zou dit dan eindelijk zijn nieuwe liefde kunnen zijn? Dit zijn de beelden die we op Tony Junior’s Story zagen:

Tony Junior
@tonyjuniorofficial

Ook wordt de dame getagt in dit beeld:

Tony Junior
@tonyjuniorofficial

Het gaat om @cocorae_. Ze is een tattoo artiest in Utrecht. Wij zijn benieuwd of het stel echt samen is!

Julia laat op Instagram weten dat ze helemaal klaar is met Tony Junior