Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 23 mrt 2022
Leestijd: 1 minuut

Het lijkt erop dat Harrie Snijders (HVK) een eigen datingshow krijgt en we kunnen niet wachten

Harrie Snijders is inmiddels een bekend gezicht in realityland. Zo heeft hij meegedaan aan Ex On The Beach, staat er een tweede deelname op de planning én heeft hij in een eigen programma op Videoland ‘Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring’ laten zien hoe hij leeft én hoe hij toen trainde voor de grote Boxing Influencers wedstrijd. Toch lijkt het erop dat we nog niet van hem af zijn..

Wij hebben juice.

Harrie van ‘t Kamp op zoek naar liefde

De grote HVK staat bekend als vrouwenverslinder en hij deed er dan ook alles aan om dit imago hoog te houden. Toch lijkt het erop dat ook Harrie volwassen wordt en op zoek gaat naar een serieuze relatie. Uit eigen bron blijkt dat er nu gecast wordt voor het programma ‘Daten op het Kamp’.. Een soort Bachelor.. maar dan in een ander jasje.

Harrie

Ben jij geïnteresseerd in Harrie en in het leven op het kamp? Wie weet kan je je nog wel aanmelden.. 😏

Ex On The Beach

Harrie deed eerder mee in seizoen 4 én in de All Stars-editie van Ex On The Beach. En waarschijnlijk zie je ‘m weer terug, want hij is gespot door volgers in een beachclub op het eiland Gran Canaria, waar ze toen ook aan het filmen waren voor het nieuwe seizoen. Ook droeg hij een herkenbare zwembroek die eerder te zien was op zijn eigen Instagram.

Wacht ff: Harrie de Hengst komt misschien weer het water uit in Ex On The Beach Double Dutch