Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 23 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Het is internationale puppy dag! Dit zijn de leukste TikTok-accounts over de trouwe viervoeter

We gaan het hebben over ons favoriete onderwerp: puppy’s. Vandaag vieren we namelijk de dag van de puppy en dat betekent dat we schaamteloos over deze lieve beestjes mogen praten. Menig huishouden is in het bezit van een huisdier en vaak gaat dit om een hond. Dat puppy’s schattig zijn dat weten we. Dat puppy’s af en toe ook kleine monsters kunnen zijn weten we ook. Gelukkig worden deze acties tegenwoordig vaak vastgelegd en hebben veel viervoeters hun eigen Instagram-of TikTok account.

Wij zetten de leukste op een rijtje!

Internationale puppy dag

Heb jij er wel eens van gedroomd om een pup in huis te nemen? Zo’n lief, zacht en snoezig vriendje? Dan ben je vast niet de enige. Het opvoeden van een pup is echter veel werk en veel mensen onderschatten dan ook hoe veel tijd en energie dit kost. Je krijgt er veel liefde en schattigheid voor terug, maar bedenk ook dat je in het begin ‘s nachts naar buiten moet om de pup te laten plassen.

Ook is het erg leuk om naar andermans huisdieren te kijken. Je kunt genieten van alle schattigheid zonder alle plas, poep en nagels in je broekspijp. Dierenaccounts zijn dan ook razend populair en veel honden hebben dan ook hun eigen Instagram of TikTok-kanaal. Om internationale puppy dag te vieren laten we je er een aantal zien. Let wel: de meeste honden zijn inmiddels geen pups meer, maar als je een beetje teruggaat in de tijd kom je wel hele schattige video’s tegen.

1. Mini doodle Bentley

Golden Doodle Bentley woont samen met zijn gezin én baby broertje in Maryland, Amerika. Het baasje van Bentley deelt dagelijks de leukste video’s van zijn streken en het account laat goed zien hoe de band tussen een pasgeboren baby en hond is en het is heel errrrug schattig. Ze spelen samen, delen eten en slapen ‘t liefst ook samen in een mandje.

@minidoodlebentley

So close 😩 #dogtok #dogtiktok #dogsandbabies #blw

♬ original sound – Katie

2. Mad Max’s Fluffy Road

Maxine is een Corgi en woont samen met haar baasje in New York City. Maxine pakt vaak samen de metro en dit doet ze niet aan de lijn, maar in een speciale rugzak. Het duo trekt dan ook veel bekijks en dat is niet alleen omdat ze in een rugzak zit, maar ook omdat ze regelmatig in slaap valt.

@madmax_fluffyroad

The Nap Queen has entered the chat. #ZFlipClackdown #dogsoftiktok #funnydog

♬ A-O-K – Tai Verdes

3. Honeydew the dachshund

Ooit zo’n bijzondere teckel gezien? Honeydew heeft prachtige kleuren en blauwe ogen. Dit hondje heeft dan ook ontzettend veel volgers en dat komt vooral door hoe schattig ze is.

@honeydewthedachshund

🥺🥺🥺 #dachshund #puppy #fyp #foryoupage #dappledachshund #dappledoxie

♬ original sound – James

4. Tucker Budzyn

Tucker is een Golden Retriever en heeft miljoenen volgers op het internet. Met een succesvol YouTube- en TikTok account zien dagelijks talloze mensen alle acties van deze vriendelijke loebas. Tucker heeft sinds kort een nieuw huismaatje.. zijn zoontje Todd.

@tuckerbudzyn

Who keeps giving Linda ideas?! I juss wanna talks 😠💩👟

♬ Eine Kleine Nachtmusik – Mozart

@tuckerbudzyn

Is it too late to returns him? 🧐🥔

♬ Jump Around – House Of Pain

5. Luna the mini cockapoo

Luna en haar baasje zijn *goals*. De kleine cockapoo is namelijk groot fan van knuffelen en dat zorgt voor lieve beelden.

@lunatheminicockapoo

Wow it actually worked! 😳 ib: @patrickbarnes #dogsofttiktok #dogs #petsoftiktok #fyp

♬ original sound – Luna 🐾

6. The Dodo

Dit is helaas niet altijd een gezellig platform vol schattigheid. The Dodo staat vooral vol met echte verhalen over echte gebeurtenissen. Denk aan verlaten of mishandelde honden, opvang, honden die ziek zijn of bijzondere verhalen. Wel hebben alle video’s een goede uitkomst en worden alle honden goed opgevangen en krijgen ze een veilig thuis. Waarschuwing: tranen gegarandeerd.

@thedodo

Happy life ❤️ #dog #dogsofttiktok #animalsoftiktok (IG: brady.oliveira & k9advocatesmanitoba)

♬ original sound – The Dodo

Brrrr herfst! 6 mega schattige outfits voor honden zodat jouw kleine pup het niet koud krijgt