Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty en Style 20 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze goedkope lip oil van Essence is de perfecte dupe van dit merk

Jij bent het er vast mee eens als we zeggen dat high end make-up meestal gewoon de beste kwaliteit heeft. Toch zijn we altijd op zoek naar een goede dupe van dure make-upproducten en we hebben nu de perfecte dupe gevonden van deze dure lip oil.

Deze goedkope lip oil van het merk Essence vliegen de winkel uit!

Lip oil van Essence

Essence is stepping up there game! Het merk maakt steeds betere make-upproducten en dat valt niet alleen ons op. Online zijn steeds meer video’s te vinden waarin vrouwen de producten van Essence uitgebreid testen en vervolgens hoog aanprijzen. Zo ook met een van de nieuwste producten van het merk: de drie nieuwe lip oils in de kleuren transparant, oranje en roze.

Veel TikTok-gebruikers zijn razend enthousiast over dit nieuwe lipproduct die maar €2,95 kost. Er zijn zelfs vrouwen die dit nieuwe product vergelijken met de lip oil van Dior, die een stuk meer kost. Namelijk €39,95. Maar ook veel mensen vergelijken hem met de lip oil van Clarins, die €24,95 kost. En of de lip oil populaire is? Zeker weten! Het product van Essence lijkt namelijk overal in Nederland uit de schappen te vliegen. Als je er nog eentje wilt bemachtigen moet je dus snel zijn!

@essence.cosmetics

Replying to @chloebourgeois582 What do you think? 😏 #essence #newproduct #lipoil

♬ Bank Rock – Beatsdasilva

Reacties

Wij kijken er niet gek van op dat vrouwen massaal positieve reacties over de lip oil online achterlaten. Zo schrijft een gebruiker: “Oke ik was geen essence girlie en nu wel ig MAAR dit gaat net zo hard als de juicy bombs denk ik.”

Andere vrouwen schrijven: “Dit is de dior lip oil dupe wanneer ie in de Kruidvat is ren ik”, “OMG, ik ben op vakantie en als ik terugkom is alles definitief uitverkocht 😭” en “Iedereen zegt dat het een Dior Lip Oil Dupe is, maar ik denk dat het een Clarins Lip Oil Dupe is.”

Ben jij al onderweg naar de winkel om deze nieuwe lip oil van essence te scoren?