Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Films & Series 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

YES! Dit is de releasedatum van Selling Sunset seizoen 5

In november 2021 trakteerde Netflix ons op Selling Sunset seizoen 4 en je kunt wel zeggen dat de drama dat seizoen hoger was dan ooit. Het hele seizoen draaide zo’n beetje om de ruzie tussen Christine Quinn en Emma Hernan. In de preview van seizoen 5 zien we hoe Chrishell en Jason hun relatie bekend maken aan de andere leden van The Oppenheim Group. Dit seizoen zal dus ook wel wat drama met zich mee brengen.

Goed nieuws! Het nieuwe seizoen is al sneller te zien dan je denkt.

Wat weten we al over seizoen 5 van Selling Sunset?

In de trailer van seizoen 5 van Selling Sunset horen we al wat reacties op de relatie van Chrishell en Jason. Ook zien we Chrishell praten met Mary Fitzgerald (Jason’s ex), die zegt: “Ik weet niet wat ik moet zeggen.” In het vorige seizoen zijn Chrishell en Mary hele goede vriendinnen geworden dus dit slaat in als een bom. Hopelijk zal deze relatie hun vriendschap niet opbreken, maar je weet maar nooit.

Verder horen we Chrishell tegen Jason zeggen: “We zijn geen criminelen, we doen niets verkeerd.” Het stel kondigde hun relatie vorig jaar in juli aan en Chrishell deelde toen ook een aantal zoete foto’s op Instagram.

Wil je nog meer reacties zien? Kijk dan de trailer van Selling Sunset:

De releasedatum van Selling Sunset seizoen 5 is al op 22 april! Nog maar een maandje wachten dus.

Nieuw gezicht

Vorig seizoen kwam de blonde Emma de het makelaarskantoor versterken en ook dit seizoen komt er een gloednieuw lid bij de The Oppenheim Group. Het gaat dit keer om Chelsea Lazkani. In een interview met People zei ze: “Ik zag dit als een kans om echt deuren te openen in een sector waar diversiteit ontbrak en waar minderheden worden onderschat. Ik heb het gevoel dat met grote kansen een grote verantwoordelijkheid gepaard gaat. Dit was een soort van mijn tijd om terug te geven en om zwarte vrouwen in deze luxesector in onroerend goed te onderwijzen en echt te begeleiden en vooruit te helpen. Dus gewoon wetende dat ik een groter doel heb, heeft me hierop voorbereid.”

Married At First Sight Australië seizoen 8: wie zijn er nog samen?