Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 8 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Temptation in de bajes: Melissa bezoekt Gianni en vertelt erover in haar nieuwste vlog

Melissa en Gianni deden in 2020 mee aan het realityprogramma Temptation Island. Al snel bleek dat zij allebei stiekem een telefoon meegesmokkeld hadden om te kunnen communiceren. Ook thuis blijkt Gianni niet helemaal netjes te zijn.. Hij is inmiddels één van de hoofdverdachten in het onderzoek naar het grootste crystalmethlab van Nederland.

Gianni in de bajes

Het stel uit Brabant deed lange tijd alsof er niks aan de hand was. Zo postte ‘Gianni’ op 1 april dat het een “uit de hand gelopen grap was.” Veel mensen dachten meteen dat zijn vriendin Melissa achter deze actie zat.

Bron: Lovereality

Tóch in de gevangenis

Dat Gianni toch echt vast zit, dat blijkt uit de nieuwste vlog van Melissa. We zien we dat ze haar liefje gaat opzoeken in de ‘bajes’, samen met zoontje Donder. Ze mag natuurlijk niet filmen in de gevangenis zelf, maar je ziet wel dat ze op de parkeerplaats staat. Ook laat ze weten dat ze “het bezoek zelf erg leuk vindt, maar dat het afscheid tegenvalt.” Ook vertelt Melissa dat Gianni haar iedere dag belt en dat ze op zaterdag mogen videobellen.

Bekijk de vlog van Melissa hieronder:

Methlab in Nederweert

Op RTL Boulevard is te lezen dat het lab werd in juli 2021 al ontdekt, maar dat pas week drie mensen werden aangehouden voor betrokkenheid bij het lab. Zij kwamen in beeld door een undercoveractie van de politie. Agenten deden ook invallen in woningen en bedrijfspanden van hoofdverdachten en Gianni van der B. en Damien B., maar zij waren op dat moment op vakantie in het zonnige Dubai.